INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB 2-0

Instrucțiuni clare primite de Dică de la Becali » Patronul a dezvăluit: "Încă mai sunt supărat pentru meciul cu Iași"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 09:35

Gigi Becali susține că a privit relaxat la partida dintre Plzen și FCSB (2-0) și, în ciuda faptului că roș-albaștrii au pierdut, dar că este în continuare supărat pentru înfrângerea cu Poli Iași (0-1). 

"Așa de relaxat m-am uitat la acest meci ca niciodată. Eu încă mai sunt supărat după meciul de la Iași, azi nu m-am supărat cu nimic. Ce să le mai zic jucătorilor dacă noi ne-am calificat cu două meciuri înainte.

I-am zis lui Dică să facă echipa în funcție de ce va băga cu Astra. El a făcut echipa cu Astra și apoi cea de azi. Victoria cu Astra e obligatorie. Nu ne mai permitem niciun pas greșit. 100%.

Vreau să intrăm în play-off cu 2-3 puncte avantaj ca să excludem ghinionul. Iar după 3-4 etape de play-off să câștigăm campionatul. Asta înseamnă să batem și Craiova și CFR Cluj în play-off", a zis Gigi Becali după meciul cu Plzen la TV Digi Sport.

După înfrângerea suferită etapa trecută cu Poli Iași (0-1), FCSB a pierdut locul de lider al Ligii 1, iar CFR ocupă în prezent prima poziție și are un avans de două puncte față de roș-albaștri. 

FCSB va juca etapa următoare în deplasare cu Astra, duminică, de la ora 20:45. Meciul va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează