INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - SLOVAN 3-0

Ioan Niculae, surprins de rezultatul cu Slovan: "Nu mă aşteptam să cîştigăm în maniera asta" » Ce spune despre situaţia lui Măţel

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 01 august 2014 10:39

Patronul Astrei, Ioan Niculae,  s-a declarat încîntat de jocul Astrei din meciul cu Slovan şi a confirmat că a discutat cu Victor Piţurcă despre Fatai şi Măţel.

"În 4-5 meciuri nu strîngi atîtea ocazii clare de gol! Şi pentru mine a fost o surpriză placută, mă aşteptam să batem, dar nu în maniera în care am făcut-o. Îmi pare rău pentru Budescu, că a avut atîtea ocazii ieri şi n-a marcat. Am vorbit cu selecţionerul la pauză.

Mi-a spus că a vorbit şi cu domnul Burleanu şi va face toate demersurile necesare pentru a-l avea pe Fatai la naţională. Măţel nu mai există pentru noi! Vorbesc strict din punct de vedere uman, pentru că el este un fotbalist bun", a declarat Ioan Niculae pentru televiziunea sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
solomon_i
solomon_i  •  01 August 2014, 12:17

Nu as fi deloc surprins ca intr-o buna zi Nicolae sa vorbeasca si despre Fatai in aceasi termani ca si despre Matel. Budescu a patit deja ceva asemanator.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  01 August 2014, 12:06
Postat de adi_stelistul pe 01 August 2014, 10:50

Sunt convins ca Ioan Nicolae e competent in multe domenii si ca-si poate da cu parerea cu destula pricepere in multe alte chestiuni. Nu stiu ce il califica insa pentru a vorbi despre calitatea umana a lui Matel. Sau a altcuiva. Probabil faptul ca se joaca cu soarta a mii de angajati ai combinatelor domniei-sale, doar pentru a santaja guvernul.

e greu sa vorbesti de "calitate umana" ....mai ales cand "aprecierile" despre Matel vin de la un tortionar securist...

andrei3011
andrei3011  •  01 August 2014, 11:55

Ceahlaul-ASA TG Mures 18:30 www.TV-Sport-HD.com Viitorul-Rapid 21:00 www.TV-Sport-HD.com

Vezi toate comentariile (8)
Comentează