INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO, JOI, 15 FEBRUARIE, 22:05, TELEKOM SPORT, PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Ionel Dănciulescu nu se ascunde! Cu cine va ține în duelul FCSB - Lazio: "Chiar dacă lumea va spune asta..."

Articol de GSP - Publicat marti, 06 februarie 2018 17:14

Ionel Dănciulescu a vorbit despre partida FCSB-ului din Europa League cu Lazio, formație la care evoluează de 10 ani și Ștefan Radu, fostul jucător al "câinilor". Oficialul dinamovist n-a ascuns faptul că va ține cu italienii.

"N-am nicio preferinţă la meciul FCSB - Lazio. Eu v-am spus, chiar dacă lumea o să spună că sunt ipocrit sau ceva de genul ăsta, cu siguranţă o să ţin cu Ștefan Radu. Este unul dintre prietenii mei foarte buni.

Asta este, nu am ce să fac, nu vreau să mă ascund sau să fiu politicos. Sunt convins că și Ștefan Radu va ține cu Dinamo în marele derby.

Ştiu cum trăieşte meciurile atunci când jucăm noi şi ştiu foarte bine ce are prin casă, ce tricouri şi aşa mai departe. E clar că Steaua este rivalul nostru principal şi a fost şi al lui atunci când a evoluat la Dinamo", a declarat Ionel Dănciulescu conform TV Telekom Sport.

FCSB întâlnește joi, 15 februarie, de la ora 22:05, pe Lazio, în șaisprezecimile Europa League. Partida se va juca pe Arena Națională. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  07 Februarie 2018, 23:25
Postat de spartakus. pe 06 Februarie 2018, 17:52

Ipocrit esti tu danciule. Te dai mare câine și uiti cum pupai emblema pe care acum cică o urasti. *** pe aia care iti injurau familia (pch) . Poate Radu este dinamovist adevarat, dar tu esti doar un gainar. Apropo cum te simti s stii ca ai mai multe goluri pentru Steaua in derby decât pentru dinamo?

ma gandesc ca astia care au imbracat ambele tricouri ar trebui sa-si tina *** ei mesaje din astea de dragoste! cand isi lua banii de la Becali, ii cam ***, acu` deodata simte "dinamoveste"?! fariseu pana la Dumnezeu, dar la nea Electroputere Craiova nici nu ma astept mai mult , genul tipic de prazar care uita pe unde i-au calcat picioarele in viata!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  07 Februarie 2018, 23:20
Postat de reddogsv pe 06 Februarie 2018, 19:46

Asa e.,, Decat sa ia titlul ungurii de la CFR" mai bine sa ia albanezul interlop si fariseu ***. Ce mi-e una....gandire de fcsb-ist!

of mama, ar fi un urlet daca ar durea...incultura, sa nu zic cuvantul! de unde Doamne iarta-ma tot asociati ma, istoricii lui peste, albanezii cu machedonii? am inteles ca unele cuvinte isi au rolul de a insulta, dar mai puneti dracu` mana pe almanahe(!) si interesati-va de istorie, ca unii dintre voi chiar cred tampenia asta cu aroman=albanez!

ray51
ray51  •  07 Februarie 2018, 10:37

Ionele, esti de plans. Cu Lazio joaca FCSB-ul, o echipa din Romania. Steaua este in divizia a V-a.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează