INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CSU CRAIOVA - AC MILAN

Italienii au făcut caracterizarea Craiovei și au comis câteva gafe memorabile: "Mititelu a fondat CSU, fiul lui Gică Popescu joacă la ei"

Foto: Alex Nicodim / Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iulie 2017 22:50

Jurnaliștii italieni de la calciomercato.com au făcut caracterizarea celor de la CSU Craiova, după ce sorții au decis ca oltenii să joace în turul 3 preliminar din Europa League cu AC Milan.

Site-ul citat a făcut însă 3 gafe uriașe! Au scris că Mititelu e fondatorul celor de la CSU, că fiul lui Gică Popescu, fostul jucător al Stelei Roșii Belgrad (!), joacă la Craiova și că Măzărache e titular la olteni.

1. "CSU a fost fondată de Mititelu"

"Clubul Sportiv Universitatea Craiova, pe scurt CSU Craiova sau CSU, e un club de fotbal român cu sediul în orașul Craiova, ajuns în prim-plan pentru că va fi adversara lui AC Milan în turul 3 preliminar al Europa League, turul pe 27 iulie, în România, și returul pe 3 august, pe San Siro. Clubul e antrenat de italianul Devis Mangia, ex-selecționer al naționalei azzurre U21, care contează în echipă pe un alt italian, ex-mijlocașul lui Juventus, Fausto Rossi.

RENĂSCUTĂ DIN CENUȘA FOSTEI UNIVERSITĂȚI. CSU a fost fondată în 2013 de omul de afaceri român Adrian Mititelu, din cenușa Fotbal Club Universitatea Craiova, unul dintre cele mai importante cluburi din România, dispărut în 2013 din cauza problemelor financiare: după un sezon în purgatoriu, în liga a doua din România, mulțumită unor investiții importante, echipa a promovat și a terminat pe locul 5 în sezonul 2014-2015, dar n-a putut juca în cupele europene pentru că nu era fondată de cel puțin 3 ani. Sezonul trecut a terminat iar pe 5 și s-a calificat în preliminariile Europa League", se arată pe site-ul citat.

2. La Craiova joacă și fiul lui Gică Popescu, căpitan istoric al Stelei Roșii Belgrad

"PUNCTELE IMPORTANTE. Punctele de forță ale echipei sunt căpitanul Andrei Ivan, atacant central sau extremă, golgeterul echipei, apărătorul croat Renato Kelici, ex-Padova, brazilianul Gustavo, care a trecut pe la Salernitana și Novara, dar mai ales ex-juventinul Fausto Rossi, care-și caută norocul în România. Antrenor e Devis Mangia, cu experiențe la Spezia, Bari și Ascoli, după ce a pregătit naționala Italiei U21. La Craiova mai joacă și Alexandru Popescu, născut în 1998, fiul lui Gică Popescu, căpitan istoric al Stelei Roșii Belgrad campioană europeană și al Barcelonei, plus jucător de bază al naționalei române", a fost seria gafelor italienilor.

3. Măzărache, în primul "11"

Echipa probabilă a lui CSU, prezentată de calciomercato.com, îl prezintă pe Simon Măzărache printre titulari, deși acesta a fost transferat la Juventus București (4-1-4-1): Calancea; Petre, Screciu, Kelic, Dimitrov; Zlatinski; Măzărache, Gustavo, Băluță, Burlacu; Ivan
Antrenor: Mangia

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
fcu1948
fcu1948  •  15 Iulie 2017, 19:00
Postat de ion.ionescu pe 15 Iulie 2017, 02:58

Nicodime, pozarule, fă poza asta "ecran lat", pune-ţi-o în dormitor şi uită-te la ea înainte de culcare, ca să dormi bine !! Vă daţi seama ce imagine ne-ar fi făcut ăsta pe San Ciro cu burta aia ?! Pardon, am uitat : şi cu mecla lui de lord of ***...

Lasă că vă face imagine vodcuța stând cu sticlele lângă ea la lojă sau eventual rotărel luându-se la bătaie cu italienii. Râde ciob de oală spartă, ăsta este ion.ionescu de la molid!

stoichkov8
stoichkov8  •  15 Iulie 2017, 09:25
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

bre. mai sint si altii care nu sint de aceasi parere. globalismul si asmd. nu esti singurul care a trait in state de mult. nu confunda nostalgia cu tineretea... si mai nou globalismul.

bazileon
bazileon  •  15 Iulie 2017, 07:16

Asta e presa peste tot. Se scrie dupa ureche, iar cand e cazul, se minte de-a dreptul. Sa citeasca si dl Geambasu si sa-si reevalueze articolul despre Ianis. Desi cred ca-l doare in pix.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează