INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO 1-0

Italienii lansează acuzații de rasism după FCSB - Lazio: "Nu știm dacă UEFA a observat"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 februarie 2018 15:23

Jordan Lukaku (23 de ani) ar fi fost ținta unor scandări rasiste în meciul câștigat de FCSB împotriva lui Lazio, scor 1-0, conform celor de la corrieredellosport.

  • Returul Lazio - FCSB se joacă joi, de la 20:00, și poate fi urmărit în format liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport și Pro TV.

Lukaku, jucătorul de bandă stângă a lui Lazio, a fost avertizat în prelungirile primei reprize de neamțul Deniz Aytekin. Reacția belgianului a fost deplasată, lovind mingea puternic spre tribună, moment în care fanii au reacționat.

"Nu știm dacă UEFA va deschide o investigație sau dacă observatorii prezenți la partidă au semnalat incidentul rasist din prelungirile primei reprize, când peluza bucureștenilor l-a luat în vizor pe Lukaku", au scris cei de la Lazio.

încă un conflict în lotul lui inzaghi

Nani a fost înlocuit în minutul 56 de Felipe Anderson, iar reacția portughezului a atras atenția presei din Peninsulă. Fostul jucător al lui United a mers pe bancă fără să îl salute pe Inzaghi, iar sursele celor de la corrieredellosport anunță că cei doi s-au evitat și după terminarea partidei. 

rkx5089

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (91)
haideusicfr
haideusicfr  •  17 Februarie 2018, 22:00
Postat de 7mai1986 pe 17 Februarie 2018, 20:44

Sigur catalynne.Ce frumos ,tu citezi un articol photoshopat de voi la steaua libera.Ca pe siteul italieilor nici vorba.Dar ce frumos,uite asa se raspandeste dezinformarea.Prespun ca la voi la unitate aveti o sectie dezinformare.Voi scrieti un articol,apoi postacii vostri il raspandesc ca pe biblie,si voi va inchinati la el.Asa si cu treaba cu uefa nu stie si altele.

Zilnic Becali ii jigneste pe unguri. Nu pe aromani de exemplu.Poate e si el a-roman.

bigd
bigd  •  17 Februarie 2018, 21:22
Postat de catalynn pe 17 Februarie 2018, 20:30

Italienii au scris ca au fost batuti de FALSA Steaua! E o diferenta .... In fine, putem discuta ca nu erau italieni ci amicul Gabi Safta (da, cunosc! nici ala nu e stelist, doar ca pana si acum voi mai bagati la meciuri Maria lui Scooter ca pe vremea cand Gabi era MC si comenta si meciurile Stelei pe net) si ca italienii sunt sour losers, fiinf batuti de o echipa care pt ei e un fel de Damila Maciuca la noi, si vin cu tot felul de prostii, gen asta cu rasismul. Insa io il astept pe falitul (Uber Pool sa traiasca!) de Palnie sa imi explice mai bine cum e cu Ciuculescu ala, ca domnul wtf vad a lasat un mesaj de trei margarete si a disparut! :-))))

Lasa harneala ca toata lumea are net ;) http://www.gazzetta.it/Calcio/Estero/11-12-2017/steaua-hai-nome-leggenda-oggi-lazio-favorita-240146185477.shtml

1260234347346768
Ioan Trisi  •  17 Februarie 2018, 20:45

Eu nu stiu ce importanta asa mare are faptul ca Lukaku s-a enervat si a sutat mingea in tribuna si ca Nani nu l-a salutat pe Inzaghi! Voi ziaristii chiar nu mai aveti despre sa scrieti? Sunteti penibili!Scrieti in continuare despre patronul vostru jiji si marea lui echipa!

Vezi toate comentariile (91)
Comentează