INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO

Italienii se consideră norocoși după tragerea la sorți din Europa League: "Putea fi mai rău"

Angelo Peruzzi (stânga) Foto: Guliver/GettyImages
Angelo Peruzzi (stânga) Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 11 decembrie 2017 15:28

Angelo Peruzzi, managerul lui Lazio, a vorbit la Sky Sports despre duelul cu FCSB din "șaisprezecimile" Europa League. Tehnicianul susține că echipa sa putea avea un adversar mult mai dificil.

”Putea fi mai rău pentru noi, dar să jucăm întâi meciurile și apoi să vorbim. Steaua are un blazon, e o echipă puternică, în ciuda problemelor pe care le are clubul (n.r. - conflictul cu Armata). Va fi dificil, dar clar putea fi mai rău”, a spus Angelo Peruzzi.

FCSB și Lazio se vor întâlni pe 14 și 21 februarie, prima manșă urmând să se dispute la București, pe Național Arena.

Angelo Peruzzi, 47 de ani, a evoluat la Lazio între 2000 și 2007 și a mai trecut de-a lungul carierei pe la Roma, Verona, Juventus și Inter. Are 31 de selecții la naționala Italiei, alături de care a devenit campion mondial în 2006.

Italienii nu au pierdut niciun meci în confruntările cu echipe românești. În 1960, Lazio a jucat împotriva Stelei într-o partidă amicală câștigată de italieni cu scorul de 4-1.

Citește și:

» FCSB și-a aflat adversara din Europa League » Meci imposibil pentru echipa lui Dică

» Reacția lui Becali după ce FCSB și-a aflat adversara din Europa League: "Prefer să batem Dinamo și CFR și să nu ne calificăm"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează