INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GENK - ASTRA 1-0 (SCOR GENERAL 3-2)

Jucătorii Astrei nu-și revin după eliminare: "Am fost frustrați, pentru că am simțit că putem câștiga" » Au vorbit cu arbitrul

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2017 00:26

Filipe Teixeira s-a arătat extrem de dezamăgit după ce Astra a pierdut meciul cu Genk din deplasare, 0-1, și automat a ratat și calificarea în optimile de finală ale Europa League, după ce în tur scorul a fost 2-2.

"Suntem dezamăgiți, triști că n-am putut merge mai departe. Cred că aveam posibilitatea să facem asta. Am simțit că putem marca, putem câștiga meciul. Cred că am jucat destul de bine. Am fost frustrați pe teren, pentru că am simțit că puteam câștiga. E o seară tristă!

Arbitrul a fost mult în favoarea lor. Și acasă am simțit la fel. Am vorbit cu arbitrul foarte mult și îi spuneam că se trage de timp. Până la urmă a dat doar 4 minute de prelungiri. Ne va fi greu să ne revenim acum", a declarat Teixeira la TV Dolce Sport.

"Felicitări, Astra! Minunat spirit de sacrificiu! Munca grea în miez de noapte , dorința de a se bate pentru șansa lor pana in minutul 94 pe mine m-au impresionat! Bravo băieți! Din păcate, cred ca Șumi a avut dreptate cu arbitrajul, "ciupelile" astea repetate pentru gazde lasă urme!"
Ciprian Marica

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
khal_37
khal_37  •  24 Februarie 2017, 13:49

Astra trebuia sa aiba doi eliminati...normal ca erau nedumeriti, erau obisnuiti ca in Romania pentru faulturile grosolane pe care le-au facut sa nu fie nici macar avertizati verbal.

andrei.f
andrei.f  •  24 Februarie 2017, 13:45

Evident, Genk a fost o echipă mediocră, Steaua o elimina. De fapt, în afară de Posuelo şi de încă doi, trei maximum, ceilalţi de la Genk nu ar intra în prima echipă a Stelei !

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  24 Februarie 2017, 08:14

UEFA?***!Vezi unde au ajuns Platina și gașca, Johnson și ceilalți! ACOLO SE ÎMPARTE MALAIUL!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează