INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - ZURICH, JOI, 20:00, PROTV, DOLCESPORT ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Jucătorii Stelei l-au sunat pe Papp pentru a lua informații despre Zurich » Dorința fostului fundaș al Stelei: "Trebuie să-i bateți, sunt prea aroganți"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2016 20:11

Fostul fundaș al Stelei, Paul Papp, o cunoaște bine pe Zurich și e uimit după ce a auzit declarația lui Gabi Tamaș (Detalii AICI). Jucătorul lui FC Wil speră ca fosta sa echipă să câștige duelul de mâine. 

"Fără cuvinte m-a lăsat declaraţia lui Gabi Tamaș. Nu cred că o să aibă probleme Steaua. Am încredere în Steaua, de aia am spus că favorită.

Zurich este o echipă destul de bună, are jucători masivi, sunt periculoşi la auturi şi cornere. Pe cât de periculoşi sunt la astfel de faze, pe atât de rigizi sunt în apărare, la cornere. Nici atacantul lor, Cavusevici, nu e de speriat, am jucat contra lui.

M-au sunat câţiva foşti colegi de la Steaua să se intereseze de cei de la Zurich. Sper să-i bată pe Zurich, noi am avut meci greu cu ei, au făcut nişte figuri pe aici, erau aroganţi", a declarat Paul Papp la Digi.

Steaua - Zurich este joi, de la ora 20:00, în direct la DolceSport, ProTV și liveTEXT pe GSP.Ro. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close