INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB, JOI, 20:00, PROTV, TV TELEKOM ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Jucătorii Viktoriei Plzen caută răzbunare în fața FCSB-ului: "Ne doare că am pierdut în mod repetat cu ei"

FOTO: fcviktoria.cz
FOTO: fcviktoria.cz

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 20:18

David Limbersky (34 de ani) a vorbit despre partida împotriva FCSB-ului, care e mâine, de la ora 20:00, în direct la TV Telekom Sport, ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Experimentatul fundaș stânga care are deja 13 ani la Viktoria Plzen (în două perioade) speră ca echipa sa spargă blestemul meciurilor împotriva formațiilor românești.

"Am jucat multe meciuri cu echipele românești și, din păcate, nu am reușit să avem rezultate bune. Credem că putem sparge gheața de această dată. Nu știm cum va arăta FCSB, mai ales că ei au reușit să se califice deja.

Cert este că suntem mai motivați decât ei, pentru că noi încă luptăm pentru locul 2. Cred că avem deja un complex cu ei, pentru că ne doare că pierdem în mod repetat împotriva FCSB-ului. Avem calitatea necesară să câștigăm mâine.

Motivația de a învinge FCSB este enormă. Poate și Lugano ne va ajuta în celălalt meci și ne vom asigura și noi calificarea", a zis David Limbersky la conferința de presă din această seară.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  23 Noiembrie 2017, 11:14

Sigur va veti califica. FCSB-ul joaca cu echipa a doua. Daca n-o s-o bateti, vina-i a voastra. Ei au facut tot ce-au putut.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează