INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAPOEL BEER SHEVA - FCSB 1-2

Jucătorul stelist care i-a dezamăgit pe toți în Israel: "Să învețe să dribleze! În cel mai bun caz, cade!"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 octombrie 2017 10:00

Gabi Balint s-a arătat extrem de dezamăgit de jocul lui Florin Tănase din victoria FCSB-ului de pe terenul lui Hapoel Beer Sheva, scor 2-1.

Jucătorul transferat de la Viitorul a fost folosit vârf și n-a ieșit deloc în evidență, primind nota 4 din partea Gazetei Sporturilor. În locul său a intrat Gnohere, în minutul 69, care a înscris două goluri.

"Bun începutul de meci, cu acea ocazie a lui Budescu, dar mai apoi am pierdut multe mingi în zona centrală. A fost un Tănase izolat de multe ori, și care trebuie să învețe să dribleze. Este un jucător tehnic, este rapid, agil, dar nu poate să depășească un adversar. În cel mai bun caz, cade! Și în cel mai bun caz, atunci când a căzut, primim fault.

Prea puțin față de pretenții. Ori nu este postul lui acolo, pentru că totdeauna are doi jucători în marcaj, acolo în zonă și e greu și atunci trebuie pus în zona lui acolo. Destul de puțin din partea lui. Tănase să mai lucreze fizic, pentru că la orice contact e jos, pentru că are sclipre, tehnică. Nu e rușine să-i pui jaloane, se învață", a declarat Balint la TV Digi Sport.

Sfaturi pentru jucătorii tineri

Balint susține că nici ceilalți jucători tineri ai roș-albaștrilor nu l-au impresionat în jocul de aseară și le oferă acestora câteva sfaturi.

"Cu riscul de a deranja trebuie să spun că eu am mai mari așteptări de la băieții ăștia tineri, nu și-au dat încă drumul, cum se spune, întârzie, pentru că eu cred în calităților lor și mă refer aici în primul rând la Tănase, dar și la Coman.

În rest, Nedelcu, a și fost puțin accidentat, dar a intrat destul de bine de când a venit, însă cei doi jucători sunt departe de ceea ce ar trebui să fie în jocul celor de la FCSB. La Tase a fost și accidentarea, dar s-a produs în sezonul trecut, e deja destulă vreme.

E o problemă, eu cred că e o problemă și psihică, în sensul că trebuie mult mai mult încurajați. În plus, trebuie să lucreze mult individual cu ei pentru că sunt tineri", a adăugat Balint.

Citește și: Schimbarea de nota 9 făcută de Dică în meciul cu Beer Sheva! Ce calificative au primit jucătorii roș-albaștrilor + Cifrele meciului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  20 Octombrie 2017, 12:11

Tanase dribleaza de 2 ori mai mult decat dribla Pele Balint.eterna rezerva a anilor 90 era un fel de Adi Popa dar fara sanse de a prinde primul 11

baddog2
baddog2  •  20 Octombrie 2017, 11:28
Postat de gintonic pe 20 Octombrie 2017, 11:25

Sun fan Craiova, dar si fan orice echipa de club romaneasca in confruntarile internationale, adica un bun roman! ;) Tanase si Coman sa mai mearga pe la sala de forta!... Ce sa cauti cu astia in Europa cand il ai pe Bizon?!?...Pe Pleasca il vad peste Enache si pe Achim peste macelarul Ov. Popescu. De ce nu a jucat si J. Morais?!... este un jucator valoros.

De Tănase am zis tot timpul că este depășit.Coman pare că nu poate,da senzația că nu este pregătit fizic.J.Morais nu avea une să joace aseară, dpmdv Momcilovic este mai bun decât brazilian că fundaș stânga.

drughi009
drughi009  •  20 Octombrie 2017, 11:31

O sa va dea in judecata talpan si clona csa 2017 regal ca pronununtati cuvantul STEAUA si pe aia de la sheeva ca au scris si ei pe biletele de intrare steaua bucharest , si aia de la uefa sant in mare pericol ca recunosc palmaresul si trofeul ucl din 1986

Vezi toate comentariile (9)
Comentează