INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FCSB 5-1

LAZIO - FCSB / Cosmin Contra, analiză dură la adresa strategiei lui Dică: "Am văzut o echipă neputincioasă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 februarie 2018 09:32

Cosmin Contra, selecționerul României, a fost surprins de tactica lui Dică din înfrângerea cu Lazio de pe Olimpico, scor 1-5. 

"M-a surprins faptul că Steaua a încercat să facă pressing avansat. Toate ocaziile lor au venit pe acest pressing avansat al nostru sau după ce am pierdut mingea la mijlocul meciului și ne-au prins descoperiți. Asta a fost tactica aleasă de Steaua, fiecare antrenor decide tactica. În tur, la București, tactica asta a mers, dar acum nu.

S-a făcut un meci slab și nu sunt prea multe de spus și de analizat. Ori Lazio a jucat foarte bine, ori Steaua a jucat foarte prost. De multe ori au fost în superioritate pe faza lor de atac. Am văzut o echipă neputincioasă", a declarat Cosmin Contra la finalul umilinței de pe Olimpico. 

merge pe mâna lui burleanu

Cosmin Contra a vorbit despre alegerile de la FRF:

"Eu sunt antrenorul echipei naționale, am fost adus de Răzvan Burleanu și nu am ce să-i reproșez nimic actualului președinte. Dimpotrivă, mi s-au pus la dispoziție toate resursele de care aș fi avut nevoie, atât de pregătire, cât și de a mă duce și a vedea meciuri sau a viziona jucători, așa că nu am ce să-i reproșez actualului președinte. În plus, am zis că nu sunt politician ci antrenorul echipei naționale, mă limitez la a antrena", a declarat Contra la TV Digi Sport.

Vezi și: 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
caminero
caminero  •  23 Februarie 2018, 15:17
Postat de 7mai1986 pe 23 Februarie 2018, 12:10

Vrei sa spui ,asta e adevarata valoare a fotbalului romanesc.Campioana romaniei si luat si ea 5 goluri de la gent.Asta ne este nivelul.Daca la niel de nationala suntem sub albani ,ce sa mai vorbim de echipele de club.

Fugi bă cu cercul, care campioană a României a luat 5 de la Gent? Confunzi edițiile de Europa League ...

mosvasile
mosvasile  •  23 Februarie 2018, 15:14

Dica e doar ca asa cere regulamentul,un antrenor,dar echipa,asezarea in teren,tactica si "strategia" le dicteaza "managerul general",ca de aia sta si pe banca langa Dica,el fiind "reprezentantul" patronului!Dupa succesul de la Bucuresti,nu aveai loc de el pe toate canalele de sport,dar acuma,unde-i?

hannah.robinson
hannah.robinson  •  23 Februarie 2018, 13:20
Postat de John Milne pe 23 Februarie 2018, 13:00

Rinamo se baneaza de pomana care o primeste de la Edy Sambata. Cars E e valoare ei militiene din ghiveci? App , Rinamo nu a participat niciodata in grupe Europene. Asa ca taci prostule .

"3 nov 2006 Dinamo Bucuresti a invins cu 2 - 1 echipa turca Besiktas Istambul, in meciul disputat pe Stefan cel Mare, din grupa B a Cupei UEFA. Golurile au fost marcate de Deivosn (minutul 58) pentru Besiktas, Cristea (minutul 21) si Niculescu (minutul 85, din penalty), pentru Dinamo. Un jucator de la Besiktas, Gokhan Zan (minutul 85), si doi de la Dinamo, Moti (minutul 86) si Margaritescu (minutul 90 + 5), au primit cartonase rosii."

Vezi toate comentariile (8)
Comentează