INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FCSB. JOI, 20:00, TELEKOM, PROTV, GSP

LAZIO - FCSB // Gnohere: "Până acum jucam împotriva lui Lazio doar pe PlayStation" + Atac la Dinamo: "Mi-a făcut o propunere mizerabilă"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 februarie 2018 17:19

Harlem Gnohere (29 de ani) a marcat unicul gol al partidei tur dintre FCSB și Lazio, din 16-imile Europa League, reușind astfel să aducă prima victorie a roș-albaștrilor în fața unei echipe italiene. Vârful e gata să repete performanța și în returul de joi, de la ora 20:00.

"Când eram în Belgia, am fost etichetat ca un fotbalist de liga a doua, pentru că am marcat mult acolo, așa că a fost complicat să mă ridic. În România lucrurile s-au schimbat și acum totul merge bine. Nu-mi dau seama dacă totul decurge rapid, dar, la 29 de ani, este primul meu sezon când evoluez într-o cupă europeană.

Și este un lucru foarte bun. După ce am marcat contra lui Lazio, contra unor fotbaliști împotriva cărora până acum evoluam doar pe PlayStation, și pe care-i vedeam doar la televizor, mă simt foarte bine", a spus Gnohere în emisiunea "Complement Foot" de la radioul belgian RBTF.

"Propunerea lui Dinamo a fost mizerabilă"

Atacantul în vârstă de 29 de ani a vorbit și de momentul în care a făcut pasul de la Dinamo la FCSB.

"Fanii lui Dinamo nu au vrut să mă lase să plec la clubul rival, mai ales că mai aveam șase luni de contract, dar propunerile pe care mi le-au înaintat cei de la Dinamo erau mizerabile. Aşa că am preferat să mă duc la clubul rival. Prioritatea mea era să joc în cupele europene, deoarece nu jucasem până atunci.

Ăsta e lucrul pe care am vrut să-l gust. Când eram la Charleroi nu am avut această oportunitate, pentru că noi jucam pentru menţinerea în prima ligă, așa că nu am ezitat nicio clipă", a adăugat Gnohere

12 goluriîn 20 de partide a marcat Gnohere pentru FCSB în acest sezon, în Liga 1, fiind golgheterul campionatului la egalitate cu Țucudean 

Lazio și FCSB se vor întâlni în returul 16-imilor  Europa League. Meciul este joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport și ProTV. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
khal_37
khal_37  •  20 Februarie 2018, 20:01
Postat de Mecanicacd Srl pe 20 Februarie 2018, 19:21

bizon ,aveai aprox 1 TONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si-a facut treaba la rinamo? Si-a facut...de ce nu va luati de conducere care l-au umilit cu un salar de spalator de vase in occident???? Cu ce este de vina ca a ales un salariu de 6 ori mai mare si posibilitatea de a juca in Europa? Pentru voi? Ii intretineti voi familia?????

khal_37
khal_37  •  20 Februarie 2018, 20:00
Postat de luker pe 20 Februarie 2018, 19:45

Bizon, cand ai ajuns la Dinamo nu puteai sa alergi nici 3 metri. Dupa ce te-au pus pe picioare, alergai max 7-10 metri. Ti-au facut propunerea aia ca sa scape de tine crezand ca esti la maxim de potential. Acum ca tu ai dovedit ca esti jucator de fotbal, e partea a doua.

Si care e problema? Drept rasplata a marcat o caruta de goluri chiar si impotriva stelei si cu ce l-au rasplatit stapanii tai...cu un salar de 3000 de eurp pe luna!!!!

luker
luker  •  20 Februarie 2018, 19:45

Bizon, cand ai ajuns la Dinamo nu puteai sa alergi nici 3 metri. Dupa ce te-au pus pe picioare, alergai max 7-10 metri. Ti-au facut propunerea aia ca sa scape de tine crezand ca esti la maxim de potential. Acum ca tu ai dovedit ca esti jucator de fotbal, e partea a doua.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close