INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FCSB, JOI, 20:00, TELEKOM, PROTV, GSP

LAZIO - FCSB // OUT! Jucătorul criticat de Becali nu a plecat la Roma » Cine a mai rămas acasă și cum poate arăta primul "11"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 09:30

Lazio și FCSB se vor întâlni în returul 16-imilor Europa League. Meciul este joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport și ProTV. În tur, echipa roș-albastră a câștigat cu 1-0. 

Jucătorii de la FCSB au plecat în această dimineață la Roma, iar trei fotbaliști nu au fost luați de antrenorul Nicolae Dică în capitala Italiei. 

Gabi Enache, jucător criticat vehement de Gigi Becali după 2-2 cu Dinamo, nu face parte din delegația stelistă, la fel ca fundașul Ionuț Larie și atacantul Denis Alibec, care este accidentat. Totuși, la Roma au fost luați doi jucători fără drept de joc, Mihai Pintilii, suspendat, și Cristi Bălgrădean, care nu este pe lista UEFA.

Echipa probabilă FCSB: A.Vlad - R.Benzar, Găman, Planici, J.Morais - Nedelcu, Teixeira - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere

Citește și: Reportaj GSP din Roma // E criză la noi, e-n criză și imperiul » Din Lazio și din Serie A a mai rămas doar faima fantastică

Citește și: Corespondență GSP din Roma » Inzaghi a decis: cum va arăta primul "11" al lui Lazio la meciul de joi + De ce apărarea nu e o soluție pentru FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
883135188391540
Popa Corneliu  •  21 Februarie 2018, 12:58

Nu pot sa inteleg cu ce ajuta mass-media echipa Steaua=FCSB, cu publicarea unor materiale in care se doreste anticiparea echipei probabile? Sunt constient ca toate echipele "tinute" in campionat de Primarii PSD+SRI isi doresc o calificare cat mai sus a echipei Steaua! Pe deoparte ca se mareste coeficientul de tara sipoate ca in urma rezultatelor deosebite realizate sa poata accede din nou, ca ***, Unirea Urziceni sau Otelul Galati, direct in grupele CL, iar pe de alta parte sa-si oboseasca jucatorii si EI sa poata sa castige campionatul conform tintarului "impus" de Politic cu sprijinul FRF si Liga! Capisci?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spartakus.
spartakus.  •  21 Februarie 2018, 12:35
Postat de ando89 pe 21 Februarie 2018, 11:57

Enache nu-i un jucător așa de rău, dar nu știu de ce se insistă cu el pe un post nepotrivit. Ați renuntat la Plească, o greșeală după opinia mea.

Nu-i un jucator rau? Eu zic ca nu l-ai vazut live 90 de minute pe teren sa vezi cat este de bezmetic. Nu ii vad locul pe teren, in atac nu stie sa faca o preluare, sare mingea din el ca din gard, finalizeaza haotic, la lisabona a avut o ocazie de genul cu dinamo , in aparare este terci. Cauta faza golului 1 si uite-te fix pe enache. Vine din tusa spre careu, si cade in cur la dublaj fiindca a vrut sa isi schimbe directia brusc ducandu-se in viteza dupa fenta. La golul 2, el nu era nici in atac nici in aparare, nu a strans in centru unde era spatiu de 2 autobuze intre el si gaman.

baddog2
baddog2  •  21 Februarie 2018, 12:25
Postat de khal_37 pe 21 Februarie 2018, 12:10

La Pleasca si la Jakolis...

Si mie imi pare rau de Jakolis dar trebuie sa tinem cont ca acolo joaca atat Texeira cat si MAN!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează