INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FCSB, JOI, ORA 20:00, TELEKOM 1, PROTV ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

LAZIO - FCSB // Paul Codrea a analizat duelul pentru italieni » Ce spune despre Gigi Becali: "Poate nu îl cunoașteți"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 februarie 2018 10:28

Paul Codrea, 36 de ani, a vorbit în presa din Italia despre confruntarea dintre Lazio și FCSB din Europa League și îi vede pe laziali favoriți la calificarea în optimi, chiar dacă ”roș-albaștrii” s-au impus în tur, 1-0.

Fostul mijlocaș i-a avertizat însă pe italieni că riscă să rateze calificarea dacă nu tratează serios returul: ”Cred că Lazio are prima șansă, însă doar dacă o să trateze meciul ca pe unul decisiv. Vor fi mari probleme dacă va juca la fel ca în tur. Dacă Inzaghi folosește echipa de bază sau aproape toți titularii, atunci sigur că Lazio e favorită la calificare. Eu cred că Lazio are echipa mai puternică, dar modul în care o să abordeze meciul o să decidă cine merge mai departe”.

Fost jucător în Italia la Genoa, Palermo, Perugia, Torino, Siena și Bari, Codrea i-a liniștit pe fanii italienilor în ceea ce privește declarațiile lui Gigi Becali, care anunțat că FCSB este mult mai puternică decât Lazio.(Detalii AICI”Poate că în Italia nu îl cunoașteți pe patronul Stelei. Acesta este stilul lui, îi place să provoace. Știe că Lazio e mai puternică, dar vrea să își mobilizeze echipa, să le dea încredere jucătorilor”, a explicat Codrea pentru tuttomercatoweb.com.

”Doar Steaua obține rezultate”

Codrea i-a avertizat pe italieni că FCSB va da totul ca să meargă mai departe în Europa League: ”Campionatul e lung, iar în România este un sistem cu play-off și play-out, așa că Steaua are timp să recupereze o distanță mai mare față de CFR Cluj. De aceea a și folosit mai multe rezerve în derby-ul cu Dinamo. Cu Lazio e un meci decisiv important nu doar pentru Steaua, ci pentru tot fotbalul românesc. Numai Steaua a obținut rezultate importante în Europa pentru România în ultimii ani”.

...despre Ștefan Radu: ”El e crescut de Dinamo și sigur vede meciul ca pe un derby. M-a surprins să îl văd pe bancă în tur. Sigur că îl poate ajuta și pe Inzaghi și cu anumite detalii care i-ar fi putut scăpa despre Steaua”

  • Meciul dintre Lazio și FCSB va avea loc joi, de la ora 20:00, pe Telekom 1, Protv și liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează