INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FCSB, JOI, 20:00, TELEKOM, PROTV, LIVEITEXT PE GSP.RO

LAZIO - FCSB // Premieră pentru Gigi Becali » N-a mai anunțat echipa de start, dar tot a făcut-o lată! + Îl contrazice pe MM Stoica și anunță: "Câștigăm Europa League"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 11:42

Gigi Becali a vorbit despre meciul Lazio - FCSB, de joi, din 16-imile Europa League. Partida va începe joi, de la ora 20:00, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport și ProTV.

Gigi Becali a dezvăluit de ce fundașul Ionuț Larie nu a fost oprit în lot. Patronul roș-albaștrilor a bifat și o premieră: nu a mai anunțat echipa de start, ci a dezvăluit ce jucători vor fi pe banca de rezerve.

"Ce să caute Larie? Îl avem pe Bălașa. Larie ne ajută în campionat, dar nu ne ajută în meciuri d-astea, de război. Avem doar 6 rezerve de câmp. Bălașa o să fie rezervă, cu Filip, Ovidiu Popescu, Florinel Coman. Marko (n.r. Momcilovici) va fi și el rezervă, joacă Morais, iar Teixeira va fi și el pe bancă în prima repriză", a spus Gigi Becali la Pro X.

Primul "11" al FCSB: A. Vlad - R. Benzar, Găman, Planici, J. Morais - D. Nedelcu, Cr. Tănase - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere
Rezerve: Stăncioiu, Bălașa, Ov. Popescu, Momcilovici, L. Filip, Teixeira, Fl. Coman

"Câștigăm Europa League"

Gigi Becali l-a contrazis pe Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, cel care a spus să echipa roș-albastră este outsider, și a anunțat că vrea să câștige Europa League, campionatul fiind pe plan secund.

"Nu mai suntem outsideri. Am văzut-o pe Lazio și nu mai îmi e teamă. Simt că nu mi-e teamă, simt că nu sunt mai puternici decât noi. Să vedem ce simt. Cu Sporting, după 0-0, îmi era teamă la retur, că portughezii pasau bine. Acum o să avem posesie și noi o să îi batem și acolo. Așa cred. Eu v-am spus ce am văzut aici. Da, trei jucători noi în primul 11 schimbă fața echipei. Nu știu care e valoarea echipei cu alți jucători. Știu de Immobile că e marcator. Dar l-am văzut cum se mișcă, dar nu e marcator ca Luis Suarez, Ronaldo sau Benzema. E golgeter în Italia, dar nu mai e ca pe vremuri.

Pe mine mă interesează banii din Europa League. MM zice că ar da victoria cu Lazio pe una cu Dinamo, dar eu nu. Luăm bani mulți din Europa și să nu uităm de coeficient. E foarte important. Campionatul vine pe locul doi. Dacă ne ajută Dumnezeu, câștigăm Europa League. Dacă o scoatem pe Lazio de ce să nu câștigăm? În turul următor putem da de Plzen și o scoatem. De ce să jucăm si cu Arsenal și cu Atletico Madrid? Astea se scot între ele. Jucăm doar cu una puternică", a adăugat patronul FCSB.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (54)
haideusicfr
haideusicfr  •  21 Februarie 2018, 19:52

Ma intereseaza numai banii.Adeavr graiesti ma ciobane.Mai bine ramaneai la oi. Ai distrus atatia jucatori ,care sunt si ei oameni.

itrobert
itrobert  •  21 Februarie 2018, 19:48

"Castigam EL"... Bine, stai jos; va mananca italienii si o sa te linistesti . Care i-a ascuns lu' asta pastilele?

florianveress
florianveress  •  21 Februarie 2018, 19:26

Iar nu și-a luat fariseul hapurile! E grav dacă nu te ții de tratament, încep să delirezi! Tot e bine că îl și cred unii ciumpalaci fecesebiști.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează