INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FCSB, AZI , 20:00, PRO TV, TELEKOM, GSP.RO

LAZIO - FCSB // Ultimele declarații ale lui MM Stoica înainte de meciul decisiv de pe Olimpico: "Fiți atenți la acest aspect!"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 februarie 2018 19:18

MM Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a oferit ultimele declarații înainte de meciul pe care echipa sa îl va juca în această seară cu Lazio, pe Olimpico. 

"Suntem în aceeași situație cu Lazio. Dacă mergem mai departe, ne periclităm șansele la câștigarea titlului. Cred că această partidă e la fel de importantă pentru ambele echipe. 

Este evident că trebuie să marcăm pentru a ne păstra șanse. De fapt, chiar și un gol e mult prea puțin. Inzaghi va folosi foarte mulți jucători de atac. Niciodată în Europa League nu i-a folosit în același timp  pe Immobile, Luis Alberto și Felipe Anderson.  

Va fi un meci foarte greu, dar noi ne jucăm șansa. E un examen și pentru Nedelcu, și pentru Dennis Man și Andrei Vlad. Ar trebui tratat cu mai mare atenție acest aspect. Începem meciul cu 3 jucători foarte tineri după ce turul cu Lazio l-am terminat cu 4 jucători tineri în teren. Avem un jucător de 18 ani și unul de 19 ani în prima garnitură, ceea ce nu vedeți la Lazio.

Nu avem emoții. Dacă vom fi eliminați, e o chestie normală. Dacă ne vom califica, toată presa din Europa va vorbi despre asta", a declarat MM Stoica, la TV Telekom Sport.

Lazio - FCSB se joacă în această seară, de la ora 20:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Telekom Sport și Pro TV. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  23 Februarie 2018, 00:27

Treaba e ca nici nu merge mai departe si nu ia nici campionatul care este periclitat serios ,mai ales daca intra Dinamo in play-off!

1971873316463229
Doru Covaci  •  22 Februarie 2018, 23:20

Pe cine va delega ciobanul, dintre magarii sai, sa care atatea goluri? Sper ca pe ala care raspunde cand il chemi: mm! mm?!

ana_moura
ana_moura  •  22 Februarie 2018, 22:10

fcsb rusine istorica!! ... Toată Romania petrece !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close