INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FCSB, JOI, 20:00, TELEKOM, PROTV, GSP

LAZIO - FCSB // VIDEO+FOTO Antrenamentul oficial al lui FCSB înaintea jocului cu Lazio » Bălgrădean s-a pregătit cu noii colegi

Foto: Raed Krishan // Gazeta Sporturilor +18   FOTO
Foto: Raed Krishan // Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 20:55

FCSB a efectuat antrenamentul oficial pe stadionul Olimpico din Roma înaintea returului cu Lazio de joi, din 16-imile Europa League, de la ora 20:00. Partida va fi în direct pe TV Telekom Sport, ProTV și liveTEXT pe GSP.ro.

La ședința de pregătire de astăzi a participat și portarul Cristi Bălgrădean, transferat zilele trecute, după ce patronul Gigi Becali a declarat că și-a pierdut încrederea în titularul Andrei Vlad, în urma erorilor comise din ultimele meciuri.

Jucătorii lui Dică au părut destul de concentrați, însă au avut și câteva momente în care s-au relaxat, după cum reiese din imaginile de mai jos.

  • Lazio și FCSB joacă joi, de la ora 20:00, în returul 16-imilor  Europa League. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport și ProTV. În tur, echipa roș-albastră a câștigat cu 1-0. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
vicol_vali
vicol_vali  •  22 Februarie 2018, 07:43

Bine că nu s-a judecat și cu blatistul ăsta Negoiță.

1742080235821211
Sorin Comanici  •  21 Februarie 2018, 23:41

Nu va juca balgradean impotriva lui Lazio pt ca nu are drept de joc. A facut deplasarea pt a se obisnui cu colegii si antrena cu ei. Becali l-a luat din vacanta... are nevoie de antrenamente pt a intra cat mai repede in ritm

martinpen
martinpen  •  21 Februarie 2018, 22:31

Si-a pus cineva intrebarea daca Balgradean are drept de joc in Uefa ? Lista cand a fost depusa ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează