INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AC MILAN - CSU CRAIOVA 2-0

Le-a luat mințile italienilor! Un jucător de la CSU este ridicat în slăvi de Gazzetta dello Sport: ”Picioare fine și gânduri rafinate! E Mertens de România”

Articol de - Publicat vineri, 04 august 2017 09:54

AC Milan s-a impus în fața celor de la CSU Craiova, 2-0, pe San Siro și s-a calificat în play-off-ul Europa League. În tur, scorul a fost 1-0 pentru echipa lui Montella.

Alexandru Băluță, playmakerul oltenilor a primit 6,5, aceeași notă ca în tur. ”Picioare fine și gânduri rafinate. Mertens de România e o plăcere pentru ochi și pentru spirit”, a scris Gazetta dello Sport.

Craiova a ieșit cu fruntea sus de pe San Siro și cu un jucător remarcat din nou de italieni. Băluță, 23 de ani, a repetat joi evoluția de la Severin și a impresionat și în returul cu Milan. Dovadă că Gazzetta dello Sport l-a ales cel mai valoros fotbalist al lui Mangia, acordându-i nota 6,5, aceeași primită de Donnarumma, Çalhanoğlu și Kessié.

"Assist de superclasă"

"Picioare fine și gânduri rafinate. Mertens de România e o plăcere pentru ochi și pentru spirit. Artificiul de la faza în care Mitriță a scăpat singur spre gol a fost de superclasă. A încercat să elibereze și spații ca un fals număr 9. O viteză în plus față de ceilalți colegi", a scris cotidianul roz.

Care l-a văzut pe Mateiu (nota 5) cel mai slab de la CSU: "În viață îți trebuie și noroc, în schimb însă mingea l-a lovit tocmai în partea posterioară. Intervenție jenantă ce a produs dublarea diferenței și căderea cortinei". 5 a luat și Mangia: "Nu a mai pus-o în dificultate pe Milan la mijloc. A ieșit onorabil cu 3 goluri în două meciuri, dar i-a lipsit reacția pe San Siro". 

7 a fost cea mai mare notă a meciului din Gazzetta dello Sport, acordată lui Cutrone, Conti, Rodriguez și lui Montella

Alexandru Băluță, playmakerul oltenilor a primit 6,5, aceeași notă ca în tur. ”Picioare fine și gânduri rafinate. Mertens de România e o plăcere pentru ochi și pentru spirit”, a scris cotidianul roz.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
prazburg1948
prazburg1948  •  05 August 2017, 20:25

Vad ca multi il critica pe Baluta... Daca Baluta ar juca in aceeasi echipa cu Golofca si un Budescu, acea echipa ar face ravagii in Liga1. Pentru Italieni nu insemnam nimic, dar la nivelul ligii 1 Baluta e un jucator excelent, chiar daca e scund. Invidia e mare ca nu joaca la fcsb. Sa vedeti ce frumos o sa joace mitrita si baluta dupa ce se obisnuiesc unu' cu altu'

lionforever
lionforever  •  04 August 2017, 22:26
Postat de lionforever pe 04 August 2017, 22:21

***

Bai ziariști de doi lei *** de scrie așa sau despărțit ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lionforever
lionforever  •  04 August 2017, 22:25
Postat de lionforever pe 04 August 2017, 22:21

***

Bai ziariști de doi lei ghiolban sa-l faci pe *** trebuie cenzurat dar ghiolban nu , e ok așa .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează