INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  OLEKSANDRIA - ASTRA GIURGIU 1-0

VIDEO Final de poveste pentru Astra » Giurgiuvenii au pierdut manșa retur cu Oleksandria, 0-1

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 03 august 2017 22:06

După remiza fără goluri din tur, Astra  a pierdut manșa retur a meciului cu Oleksandria, scor 0-1, părăsind astfel preliminariile Europa League. Unicul gol al meciului a venit chiar înainte de pauză, prin Zaporojan, din penalty. 

Ucrainenii au început mai bine meciul, dominând destul de clar primele 15 minute și instalându-se în jumătatea Astrei, fără a avea însă vreo ocazie clară de gol.

Meciul s-a mai echilibrat în următoarele 25 de minute, echipa giurgiuveană a încercat să preia inițiativa, însă fazele concludente de poartă au lipsit cu desăvârșire.

Oleksandria a deschis scorul în minutul 40. Polczak a comis un fault inutil, iar arbitrul a dictat penalty. Căpitanul Zaporojan a transformat cu siguranță, iar echipa ucraineană a intrat în avantaj la pauză.

Forțată de scor, Astra s-a văzut nevoită să iasă la joc în repriza secundă. Chiar și așa, ocaziile au întârziat să apară.

Prima situație clară de gol a venit în minutul 73. Șutul lui Alex Ioniță II a fost respins în corner de portarul Oleksandriei.

Dandea a avut șansa egalării pentru Astra în minutul 75, însă șutul său bun de la marginea carelui a fost respins miraculos de goalkeeper-ul Pankiv.

Din păcate, scorul a rămas neschimbat până la final, iar Astra a părăsit competiția în care ajunsese până în șaisprezecimi în ediția trecută.

FINAL » Oleksandria - Astra Giurgiu 1-0
A marcat: Zaporojan '41 p.
Click AICI pentru liveTEXT

 

Oleksandria - Astra Giurgiu 1-0, la pauză. Zaporojan a marcat în minutul 42, din penalty. A fost fault?

Posted by StirileTVR on 3 August 2017

 

Echipele de start

Oleksandria: Pankiv - Cebotaiev, Gitchenko, Bondarenko, Bațula - Banada, Zaporojan, Hrițuk (78. Kalenciuk) - Starenki (56. Ponomar), Sitalo (68. Kuliș) , Țurikov 
Rezerve:
Levodinov, Kalenciuk, Kuliș, Ponomar, Pașaiev, Kozak
Antrenor:
Volodimir Șaran

Astra Giurgiu: Iliev - Belu, Dandea, Polczak, Al. Stan - Mrjljak, Poljak (52. Moise) - Al. Ioniță II, Marquinhos, Nicoară (65. Balaure)  - Le Tallec
Rezerve:
Lazar, R. Moise, Balaure, Vâlceanu, Chipirliu, V. Gheorghe
Antrenor:
Edward Iordănescu

Arbitru: Oliver Drachta / Asistenți: Roland Brandner și Stefan Kuehr / Rezervă: Manuel Schuettengruber

 
 

Cele două echipe au oferit un meci slab joia trecută, la Giurgiu, scor 0-0, însă jocul s-ar putea deschide în meciul de azi de la Oleksandria, mai ales că cele două echipe au grave probleme în defensivă.

Erico și Bejan nu au putut fi recuperați pentru Astra,  în timp ce fundașii centrali titulari ai gazdelor sunt out, iar "stâlpul" va fi un stoper venit de la o retrogradată în L3.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (49)
ataraxia
ataraxia  •  04 August 2017, 08:18

o gluma de echipa...de toata jena. efectiv un chin sa privesti aceast colectiv de oameni. o rusine!

vladutz13
vladutz13  •  03 August 2017, 22:11

Sa nu uitam toti ca Astra a fost cap de serie in dubla asta.... s-au facut de rusine parerea mea. Nu ca scor, ci ca joc.. 2 ocazii tot meciul?? Cat chin.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  03 August 2017, 21:43
Postat de dinamo_fan pe 03 August 2017, 21:32

nici n-ai sa o mai vezi vreodata pe Astra in cupele europene.

Bine bai demagogule !! Hai Romania nu !! Hei rup !!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează