INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AC MILAN - CS U CRAIOVA 2-0 (3-0 LA GENERAL)

FOTO+VIDEO » AC Milan - CS U Craiova 2-0 // Oltenii, răpuși pe San Siro în fața a 65.000 de fani rossoneri

Foto: Twitter/@acmilan
Foto: Twitter/@acmilan

Articol de GSP - Publicat joi, 03 august 2017 23:39

CS U Craiova a pierdut meciul retur jucat pe San Siro, 0-2 în fața lui AC Milan, și a fost eliminată din turul al treilea al Europa League cu scorul de 0-3 la general.

Italienii au început în forță partida și după un gol anulat pentru ofsaid, Bonaventura a deschis scorul cu un șut din interiorul careului, profitând de o ieșire hazardată a lui Calancea la un corner al rossonerilor.

Ca în meciul tur, Mitriță a ratat cea mai mare ocazie a oltenilor, la o fază în care a rămas în poziție de unu la unu cu Donnarumma, însă nu a reușit să-l învingă pe tânărul-minune din poarta lui Milan.

Trupa lui Montella a mai punctat o dată în startul reprizei secunde și a încheiat socotelile calificării. Ricardo Rodriguez a executat o lovitură liberă în careu, apărătorii craioveni nu au reușit să respingă, iar balonul a ajuns la Cutrone, care a împins balonul în poarta lui Calancea.

La partida de pe San Siro au asistat 65.763 de spectatori, iar AC Milan a avut încasări totale de peste două milioane de euro la meciul contra Craiovei, care a marcat revenirea fotbalului european pe arena milaneză.

VIDEO » AC Milan - CS U Craiova 2-0 (3-0 la general)
Au marcat: Bonaventura '9, Cutrone '52

Desfășurarea liveTEXT a meciului:

min.90+3: FINAL de meci! 
min.90:
Partida va fi prelungită cu 3 minute.
min.84:
Cursă bună a lui Bărbuț pe partea dreaptă, însă centrarea acestuia în fața porții este respinsă de Donnarumma.
min.83:
Ultima schimbare la CS U: Bărbuț intră în locul lui Mitriță.
min.82:
Schimbare la Milan: Borini îi ia locul marcatorului primului gol, Bonaventura.
min.81: Ocazie mare pentru Niang!
Jucătorul lui Milan este liber în careu și reia cu o lovitură de cap spre poartă, dar Calancea intervine și respinge!
min.76:
Andre Silva trimite mingea puțin pe lângă poartă, cu o lovitură de cap.
min.71:
Andre Silva intră în locul lui Cutrone.
min.68:
Zlatinski execută o lovitură liberă dintr-o poziție extrem de bună, de la marginea careului, însă balonul trece peste poarta lui Donnarumma. 
min.65:
Prima schimbare în tabăra lui Montella: Calhanoglu a intrat în locul lui Suso.
min 65:
A doua schimbare a lui Mangia: Mihai Roman a intrat în locul lui Alexandru Mitriță.
min.64:
Gustavo șutează de la distanță, dar execuția sa este reținută de Donnarumma.
min.62:
Zapata vede cartonașul galben după un fault comis asupra lui Gustavo, care a înterupt acțiunea de contraatac a oltenilor.
min.58:
CS U Craiova nu reușește să amenințe poarta lui Donnarumma, în ciuda faptului că Milan a cedat posesia în acestea minute.
min.52: GOL MILAN!
Ricardo Rodriguez execută o lovitură liberă în careu, apărătorii craioveni nu reușesc să respingă, iar balonul ajunge la Cutrone, care împinge balonul în poarta lui Calancea.
min.46: Start în repriza secundă!
Mangia a efectuat o primă modificare la pauză, când l-a introdus în teren pe Mateiu în locul lui Rossi.

min.45+1: Final de primă repriză!
min.45:
Un minut de prelungire pentru prima parte.
min.43:
Suso șutează puternic de la 20 de metri, iar Calancea respinge doar până la Conti, însă șutul fundașului trece puțin pe lângă poarta celor de la CS U Craiova.
min.39:
Corner executat periculos în careul craiovenilor, dar Zapata faultează în atac. 
min.34:
Milanezii depășesc pressingul făcut de CS U Craiova și încearcă să plece în atac, dar oltenii se apără organizat și închid spațiile spre poarta lui Calancea.
min.33: Ocazie pentru CS U!
Dimitrov centrează de pe partea dreaptă, dar lovitura de cap a lui Băluță trece pe lângă poartă.
min.29: Pauză de hidratare pe San Siro.
min.22:
Este rândul lui Calancea să se remarce! Portarul lui CS U respinge șutul lui Ricardo Rodriguez!
min.20: Ocazie imensă pentru CS U Craiova!
Mitriță este lăsat singur cu Donnarumma, după pasa de senzație a lui Zlatinski, dar goalkeeperul lui Milan respinge șutul românului.
min.15:
CS U pătrunde în careu, dar Mitriță ratează execuția, iar apărătorii lui Milan recuperează posesia.
min.14: Milanezii au mai scăzut ritmul după deschiderea scorului, dar controlează în continuare mijlocul terenului, iar oltenii nu găsesc spații pentru a amenința poarta lui Donnarumma.
min.9: GOL MILAN!
Calancea iese total hazardat și respinge balonul la un corner al rossonerilor, dar mingea ajunge la Bonaventura, care deschide scorul cu un șut din interiorul careului.

  • Înainte de golul lui Bonaventura, ultima reușită a lui Milan în cupele europene i-a aparținut lui Balotelli, în noiembrie 2013, într-o confruntare cu Celtic.

min.6: Emoții pentru craioveni! Kessie trimite balonul în poarta lui Calancea cu un șut de senzație de la 20 de metri, dar reușita este anulată pentru ofsaid! Într-o primă fază, portarul oltenilor a respins șutul lui Cutrone din interiorul careului, trimis dintr-o poziție neregulamentară.
min.3:
O primă lovitură de colț pentru Milan, însă Zlatinski este atent și respinge mingea din careu. 
min.1: Start de meci pe San Siro!

Cele două formații au ieșit pe teren, unde au fost întâmpinate de o coregrafie spectaculoasă a fanilor lui Milan.

Echipele de start:

AC Milan: Donnarumma - Conti, Zapata, Musacchio, Rodriguez - Kessie, Bonaventura, Locatelli - Niang, Suso, Cutrone
Rezerve: Storari, Calabria, Silva, Calhanoglu, Borini, Gomez, Montolivo
Antrenor: Vincenzo Montella

CS U Craiova: Calancea - Dimitrov, Spahija, Kelici, Ferreira - Rossi, Zlatinski, Bancu - Vagenin, Băluță, Mitriță
Rezerve: Mitrovici, Briceag, Screciu, Mateiu, M.Roman, Bărbuț, Barthe
Antrenor: Devis Mangia

Arbitru: Nikola Popov / Asistenți: Georgi Todorov și Martin Venev / Rezervă: Stanislav Todorov (toți din Bulgaria)

 
 

Trupa lui Mangia a făcut un joc curajos în meciul tur, când reușita lui Ricardo Rodriguez din lovitură liberă le-a adus un succes la limită italienilor, iar pe San Siro oltenii nu au nimic de pierdut.

De altfel, oficialii lui CS U au declarat în mai multe rânduri în ultimele zile că echipa Craiovei va evolua curajos și-și va juca șansa la calificare. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
1644879832212016
Bara Marian-Bogdan  •  04 August 2017, 05:01

Ma mira cum craiovenii aveau curaj sa spuna ca Milan este o echipa de batut deoarece nu au inceput campionatul.pai daca trezesti echipa asta la 12 noaptea si te bate de te asculta cu urechea,dar multi viseaza prea mult.e diferenta mare si eu zic sa ne mai vedem si lungul nasului.ce mare echipa e Craiova sa se poata bate cu AC MILAN?

observator_federal
observator_federal  •  04 August 2017, 01:33
Postat de rakitic pe 04 August 2017, 00:36

daca ajung adversare directe ar fi cu totul alt nivel...asta nu mai vrei sa iei in calcul. Una e sa joci pt calificare in europa league si alta e sa joci in grupe. "statisticile" te omoara!

Statisticile nu omoara pe nimeni, ele doar pot sa mascheze lrealitatea. Retine te rog esentialul: una este sa joci cu Milan si alta este sa joci cu Plzen... Altfel, din ce spui tu (acolo ai ajuns, confectionand justificari aiurea -tipic FCSB), eliminarea Milanului de Craiova in preliminarii EU ar fi fost un rezultat slab in comparatie cu eliminarea Plzenului de FCSB in cadrul prestigioaselor preliminarii UCL... Esti bun de analist economic, financiar, politic, sportiv etc.

observator_federal
observator_federal  •  04 August 2017, 01:18
Postat de rakitic pe 04 August 2017, 01:04

au pierdut o batalie, dar nu si razboiul...au jucat cu Milan nu mai conteaza ca au fost eliminati...au subiect pentru 30 de ani de acum incolo

Doar daca luau bataie cu 5-0 (bonus doua penaltyuri ratate de adversari + coregrafie cu pelerine) ramanea subiect pentru 50 de ani... Adevarul este ca multi si-ar fi dorit ca azi, la ora de varf, Craiova sa "detroneze" pe FCSB din topul umilintelor! Sa fim seriosi, acest lucru era imposibil! Zadarnice ironiile si arogantele (rasuflate) FCSBiste: Craiova si-a aparat cu demnitate sansele.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează