INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GENK - ASTRA 1-0, 3-2 LA GENERAL

VIDEO şi FOTO Final de drum pentru Astra » Campioana României pierde la limită în Belgia, 0-1, şi este eliminată din Europa

Foto: Reuters +6   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 23 februarie 2017 23:57

Astra a fost eliminată din şaisprezecimile de finală ale Europa League, după 0-1 şi 2-2 în "dubla" cu belgienii de la Genk. Șumudică a fost eliminat și a terminat meciul în tribună.

VIDEO » Genk - Astra 1-0
A marcat: Pozuelo '67

Genk a început în atac partida retur, însă Schrijvers nu a nimerit spaţiul porţii, iar şutul lui Trossard a fost respins de Silviu Lung.

Cea mai importantă ocazie de atac a Astrei i-a aparţinut lui Budescu, pe finalul primei reprize. Atacantul a primit mingea de la Teixeira şi a şutat din prima, dar balonul a trecut peste poarta lui Ryan.

Belgienii au avut iniţiativa în atac şi în cea de-a doua parte, iar în minutul 67 Pozuelo a executat excelent o lovitură liberă de la marginea careului, lateral-stângă, în vinclul porţii apărate de Silviu Lung.

Genk a închis excelent spaţiile pe final, iar giurgiuvenii nu a reuşit revenirea. Astra părăseşte competiţia după 2-3 la general. De cealaltă parte, Genk a ajuns la a şaptea victorie din şapte meciuri în acest sezon de Europa League.

LIVETEXT:

min.90+4 FINAL DE MECI! Astra este eliminată din şaisprezecimile Europa League.

min.88 Samatta trece cu uşurinţă de Geraldo şi şutează din unghi, dar intervenţia lui Silviu Lung salvează Astra.

min.87 Astra încearcă să forţeze atacul pe final, dar apărarea belgienilor este foarte bine organizată şi nu lasă spaţii de pătrundere jucătorilor lui Marius Şumudică.

min.82 O nouă schimbare la Astra! Ioniţă îi ia locul lui Takayuki Seto.

min.76 Şut puternic al lui Junior Morais, dar balonul este respins de Ryan.

min.73 Conflict în careul Astrei, între Geraldo şi Brabec, după ce arbitrul a oprit jocul pentru un fault în atac. Fundaşul Astrei şi cel al belgienilor sunt avertizaţi.

min.70 Schimbare la Astra. Daniel Niculae este înlocuit de Sergiu Buş.

min.68 Lovin este înlocuit de D. Florea.

min.67 Genk deschide scorul graţie unei execuţii superbe a lui Pozuelo, din lovitură liberă!

min.65 Combinaţie rapidă de pase în careul Astrei, finalizată cu şutul din întoarcere al lui Trossard, care trece însă puţin pe lângă poartă. 

min.61 Acţiune bună a lui Teixeira, care trece de doi adversari şi pătrunde în careu, dar este deposedat înainte de a centra.

min.57 Daniel Niculae rezuperează mingea la marginea careului advers şi încearcă să paseze în faţa porţii, dar mingea este respinsă de fundaşii lui Genk.

min.53 Corner executat de Teixeira, Lovin deviază pe spate, dar Ryan reuşeşte să boxeze.

min.50 Genk este formaţia cu iniţiativa şi în cea de-a doua parte. Pozuelo execută o lovitură de colţ, dar Stan respinge din careu.

min.46 Centralul fluieră startul părţii secunde!

min.45 Pauză la Genk! 

min.42 Ocazie imensă pentru Astra! Teixeira a pasat către Budescu, iar atacantul şutează din prima, dar balonul trece peste poarta lui Ryan.

min.39 Daniel Niculae îi pasează pe culoar lui Junior Morais, care pătrunde în careu, însă este oprit de doi apărători ai lui Genk. Fundaşul Astrei cade în careu, dar arbitrul lasă jocul că continue.

min.35 Pozuelo şutează de la distanţă, dar balonul trece pe lângă poarta Astrei.

min.34 Budescu centrează de pe partea stângă, dar Takayuki nu reuşeşte să ajungă la balonul care traversează careul. 

min.27 Junior Morais vede şi el cartonaşul galben.

min.25 Ocazie importantă pentru Genk! Belgienii au reuşit o pătrundere în careu, iar Trossard a şutat la colţul scurt, dar Silviu Lung a intervenit şi a respins.

min.22 Daniel Niculae şutează din prima de la marginea careului, dar mingea trece departe de poarta lui Genk.

min.20 Corner executat de Teixeira, iar vântul schimbă direcţia mingii, derutându-l pe Ryan, care nu reuşeşte să reţină. Balonul iese din nou în corner.

min.18 Trossard şutează puternic din afara careului, dar Silviu Lung este pe direcţia balonului şi reuşeşte să respingă.

min.16 Lansare pentru Daniel Niculae, care este singur în jumătate adversă, dar arbitrul asistent semnalizează o poziţie de ofsaid.

min.10 Stan vede primul cartonaş galben al partidei, pentru un faul comis în apropierea careului de 16 metri al gazdelor. Pozuelor a executat lovitura liberă, puţin peste poarta lui Silviu Lung jr.

min.8 Acţiune prelungită de atac a Astrei. Campioana României beneficiază de două lovituri de colţ într-un interval de doar un minut, însă fără pericol la poarta lui Genk.

min.6 Şut periculos al lui Schrijvers! Mijlocaşul belgienilor a şutat de la aproximativ 20 de metri, dar mingea a trecut pe lângă poartă.

min.4 Genk a început meciul în atac. Belgienii au beneficiat şi de un prim corner, fără a pune însă pericol la poarta apărată de Silviu Lung jr.

min.1 A început partida!

Echipele de start:

Genk: Ryan - Castagne, Brabec, Colley, Uronen - Berge, Malinovskiy - Schrijvers, Pozuelo, Trossard - Samatta
Rezerve: Jackers - Walsh, Kumordzi, Boetius, Buffel, Heynen, Janssens
Antrenor: Albert Stuivenberg

Astra: Silviu Lung jr. - Stan, Geraldo, Săpunaru, Morais - Takayuki, Boubacar, Lovin - Budescu, D. Niculae, Teixeira
Rezerve: Iliev - Fabricio, Buş, C. Florea, Oros, Nicoară, Al. Ioniţă
Antrenor: Marius Şumudică

Jucătorii antrenaţi de Marius Şumudică au nevoie de o victorie în Belgia sau de un egal cu cel puţin trei goluri pentru a fi siguri de calificare.

La plecare, giurgiuvenii au subliniat că speră în continuare la calificare, dar că principalul obiectiv al echipei rămâne accederea în play-off-ul Ligii 1.

 
 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (117)
110706792788407
Stefan Grozav  •  24 Februarie 2017, 19:01

intotdeauna echipele noastre (si nationala si cel de club) sunt "mai bune "decat adversarele lor,dar arbitrii" sunt de vina" ca avem rezultate slabe'

1615275382087697
Yuri Firsov  •  24 Februarie 2017, 08:25

VAD CA UNII ZIARISTI RIDICA ""IN SLAVI""DUBLA CELOR DE LA ASTRA!! CRED CA NU STIU ""ARITMETICA""!!!DIN 6 PUNCTE ASTRA A LUAR....UNUL!!!!HAI SA FIM REALISTI SI SA NU I SE MAI DEA ""APA LA MOARA""UNUI RROM CARE FACE FOTBALUL DE RAS!!!!!

travka
travka  •  24 Februarie 2017, 07:22
Postat de dinamo_fan pe 24 Februarie 2017, 00:49

fotbalul devin complicat cand trebuie sa atingi de 7 ori minge inainte sa-i dai drumul. trebuie sa faci mereu dribling si apoi inca un dribling si inca unul. te ia durerea de cap cand ii vezi ca au 3-4 optiuni de continuare si ei insista sa intre cu mingea in adversar ca bivolii. sunt tehnici care merg prin campionatul nostru cocotier dar prin vest jucatorii stiu sa stea in teren si sa se dublezi...nu-i poti dribla la infinit. Cu Alibec cred ca ii scoteau pe belgieni care sincer sunt mai slabi decat ce au avut astralii in grupa. pacat pentru ca era un adversar de batut. la implozia de la Astra e incredibil ca s-a ajuns pana aici. Puteau sa-si faca o echipa cu care sa se bata la fezele superioate de EL dar au preferat sa delapideze banii aia primiti de la UEFA la fel ca majoritatea fostelor campioane de ocazie. Nu vreau sa par fatidic dar cred ca am incheiat capitolul Astra din fotbalul romenesc. il asezam la colectie langa Otelul, Urziceni, Vaslui, Timisoara, Rapid samd.

Și în curând o sa se așeze și dinamu lângă echipele desființate. Negoiță pentru noi tu o sa fii moraru 2!!!!!

Vezi toate comentariile (117)
Comentează
Close