INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AS ROMA - ASTRA 4-0

FOTO și VIDEO Astra, demolată pe Olimpico » Giurgiuvenii sunt pe ultimul loc în grupă

Foto: Reuters +9   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2016 17:11

Astra a pierdut la scor (4-0) confruntarea cu AS Roma de pe Olimpico, din etapa a doua a grupelor Europa League și ocupă ultima poziție în grupa E.

FINAL » AS Roma - Astra 4-0
Strootman '15, Fazio '45+1, Fabricio (autogol) '47, Salah '55
liveTEXT
/VIDEO

Prima mare ocazie a meciului a aparținut Astrei, în minutul 5, când Nicoară a scăpat singur cu portarul în urma unei pase a lui Teixeira, dar nu l-a putut învinge pe Becker.

Strootman a deschis scorul pentru AS Roma după un sfert de oră de joc, în urma unei lovituri libere executate de Totti, iar în prelungirile primei reprize, Roma și-a dublat avantajul prin golul lui Fazio, tot după o lovitură liberă executată de Totti.

La doar două minute după pauză, Perotti a centrat de pe partea stângă în interiorul careului, iar Fabricio a trimis în proprie poartă cu o execuție ciudată, deși nu se afla într-un duel cu un adversar.

Salah a stabilit scorul final în minutul 54, când a fost găsit excelent în careu de Totti și l-a învins pe Silviu Lung cu un șut fără preluare.

Cu aproximativ zece minute înainte de final, Daniel Niculae a expediat un șut periculos pe poarta Romei, însă goalkeeperul Romei a respins.

Astra este la a treia înfrângere suferită la o diferență de patru goluri în Europa League, după 1-5 cu Dinamo Zagreb și Red Bull Salzburg, în 2014.

În celălalt meci al grupei, Austria Viena a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Victoria Plzen.

Echipele de start:

AS Roma: Becker - Juan, Fazio, Manolas, Peres (Florenzi '63) - Strootman (Gerson '69), Paredes - Perotti, Totti, Salah (Nainggolan '57) - Iturbe
Antrenor: Luciano Spaletti

Astra: Silviu Lung jr. - Lazici (D. Niculae '61), Fabricio, Geraldo, J. Morais - Boubacar (Lovin '46), Takayuki, Săpunaru - Teixeira, Alibec, Nicoară (Budescu '61)
Antrenor: Marius Șumudică 

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (153)
150627892060815
Fartan Alex  •  30 Septembrie 2016, 03:35
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

In 22 de aparitii in liga campionilor, Cfr are 9 victorii 3 egaluri si 10 infrangeri. Asa ca sa vorbim doar de punctaj facut pentru Romania. Iti place sa vorbesti in completa necunostinta de cauza. Sa zici ca a fost umilita e amuzant rau. Au fost echipe umilite ca Dinamo, dar Cfr a avut ani buni. 7 Puncte cu o victorie la Manchester United acasa orice dar nu umilinta nu e. Dar tu tine-o pe a ta cu copy paste de pe site-uri

iobag
iobag  •  30 Septembrie 2016, 01:08
Postat de ntfo pe 30 Septembrie 2016, 00:48

Ba man...credeam ca ti-ai dat seama ca nu te mai bagam in seama... trist.

Pai eu ti am dat mesaj sau ai venit tu la masa mea? :))))) Vrei sa demonstrezi ca esti prost?

ntfo
ntfo  •  30 Septembrie 2016, 01:07
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Pana la urma ai realizat ca esti *** si mi-ai raspuns la comment-ul asta...bun baiat. Ai un os. Hai ca te-am lasat in lumea ta roz. Ca sa inchei conversatia intr-un stil care se potriveste...*** 5teaua, Dinamo, si fotbalul romanesc in general...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (153)
Comentează