INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA ȘI ASTRA

Lucescu, tranșant după eliminările Stelei și Astrei din Europa League: "E un regres teribil"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2015 23:09

Mircea Lucescu a vorbit și el după eliminarea Stelei (1-3 la general cu Rosenborg) și Astrei (3-4 la general cu Alkmaar) din play-off-ul Europa League. Antrenorul lui Șahtior știe motivul pentru care campioana României a slăbit așa mult în ultimii ani. 

"E greu de apreciat ceva în acest moment. Nu face bine imaginii fotbalului românesc în Europa. E un regres teribil. Trebuie să ne dea de gîndit lucrul ăsta.

Uneori totul e bine, alteori prost. Din păcate nu se vede nimic din urmă. Steaua a profitat în toți acești ani de slăbiciunea adversarelor și a cîștigat și niște bani.

N-a avut adversar în campionat și de asta și-a lăsat jucătorii să plece fără a lua ceva la fel de bun la schimb. Întreg fotbalul nostru e pus pe baze greșite. Pierdem branduri importante an de an", a zis Mircea Lucescu la Digi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  28 August 2015, 10:41

Gura pacatosului ,adevar graieste ,numai ca pestele de la cap se impute si se curata de la coada,de ce primariile din marile orase cu rezultate financiare f. bune nu-si pot permite sa finanteze fotbalul ,legal ,nu prin gimnastica legistica ,la mana Curtii de Conturi,o ajuns unele Comune sa bage bani in fotbal mai multi decat marile orase, cum? e greu de inteles . Atunci o sa avem si rezultate cand ne preucupam de sportul tineretului pe care sa-l promavam ,nu sa aducem jucatori expirati ,ca nu avem bani mai multi.

sexilian
sexilian  •  28 August 2015, 08:29
Postat de travka pe 28 August 2015, 08:06

bai mucescule la cum te-ai calificat tu in UCL nu prea as mai vorbi, trebuia sa va bata Rapid Viena cu 72-0 la cate ocazii au avut aia, practic o ocazie mare la fiecare 5 minute bai mucescule, sa vezi ce scoruri istorice luati in grupa, e ultimul tau an la sahtior mai mult ca sigur

*** nu te panica,tricoul galben ramane ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

encipi
encipi  •  28 August 2015, 08:22

E usor penibil sa discuti, cand bugetele din Romania sunt minuscule in comparatie cu bugetele celor 4 forte din Ucraina, Sahtior,Dinamo Kiev, Dnepr si Metalist Harkov. Sigur ca Steaua a facut si ea bani frumosi, insa tot nu se compara cu resursele pe care le-a avut Lucescu. Cu transferuri de 25,20,15 milioane de euro, e mai usor sa vorbesti de fotbal. Dar tu in Ucraina ce adversari ai avut Lucescule? De aia ai ramas ca aveai doar Dinamo Kiev.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează