INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUGANO - FCSB 1-2

Lugano - FCSB 1-2 // Premieră all-time pentru roș-albaștri » Niciodată nu s-a întâmplat asta de când UEFA a schimbat formatul!

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 septembrie 2017 09:00

FCSB s-a impus în al doilea meci din grupele Europa League, 2-1 pe terenul elvețienilor de la Lugano, iar pentru prima dată de când UEFA a introdus grupele în cupele europene, roș-albaștrii au debutat cu două victorii. 

De când UEFA a introdus sistemul cu grupe în competiţiile europene, începutul anilor '90, Steaua a participat în grupe de nu mai puţin de 16 ori, indiferent că a fost Champions League, Cupa UEFA sau Europa League.

Niciodată însă nu a început atât de bine cum se întâmplă acum. Are două succese în primele două jocuri: 3-0 cu Plzen şi 2-1 joi seară, în Elveţia.

În acest sezon european, roş-albaştrii au disputat 6 meciuri şi au pierdut unul singur, cu Sporting Lisabona acasă, 1-5, în play-off-ul Ligii Campionilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
anditu2003
anditu2003  •  29 Septembrie 2017, 17:19
Postat de endervisa pe 29 Septembrie 2017, 16:15

Eu cred ca nu intelegi la ceea ce se refera. Puteau sa felicite Steaua fara titluri de genul can-can (Letali - Bomba etc). Nu spune nimeni ca trebuie ignorat faptul ca este singura echipa care ne reprezinta dar jobul de jurnalist este ca si cel de medic = trebuie sa fi echidistant si sa spui lucrurilor pe nume...

Adica prietene *** ziaristii tre sa fie echidistanti fata de cine si la ce distanta ? Fata de steaua si lugano ar trebui sa te referi ceea ce e absurd sa ceri pe cand tu defectat de rezultat te gandesti la steaua si dinamo... incredibil ce defecti poa sa fie oamenii scolarizati la prima generatie pt ca aplica mecanic si fara legatura concepte si principii ! De fapt el vrea sa zica " : laudand atata pi steaua si pi dinamo nu domnul ziarist nu e ekidistant ci ie stelist si in plus tre sa spuna lucrurilor pe nume ? What ? Legatura intre gandurile tenebroase incalcite de diverse care se amesteca p acolo si manuta dreapta este la tine nu fibra nevricoasa ci doar ochiul din pacate si atata iese din pixu tau...o exprimare neexprimata !Bravo Steauaaa !! :-)))) Bravo GSP !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

endervisa
endervisa  •  29 Septembrie 2017, 16:15
Postat de baddog2 pe 29 Septembrie 2017, 10:08

Meciul a fost de o calitate slăbuță e adevărat , dar pe tine de fapt te deranjează că se scrie despre FCSb la modul laudativ.Pai sincer de cine să se scrie dacă FCSb este singura reprezentantă a României in grupele EL.Culmea e că echipa obține și rezultate și nici atunci nu va mulțumește.E clar că nu vom ajunge niciodată la nivelul marilor echipe dar hai totuși să apreciem ceea ce avem.Eu personal mi.as fi dorit încă 2-3 echipe in grupe și să joace că FCSb dar sa obțină pct pentru tara.

Eu cred ca nu intelegi la ceea ce se refera. Puteau sa felicite Steaua fara titluri de genul can-can (Letali - Bomba etc). Nu spune nimeni ca trebuie ignorat faptul ca este singura echipa care ne reprezinta dar jobul de jurnalist este ca si cel de medic = trebuie sa fi echidistant si sa spui lucrurilor pe nume...

anditu2003
anditu2003  •  29 Septembrie 2017, 15:52

Hau hau hau au venit hingheriii....Basel -Lugano 2-2 si Basel -Benfica 5-0!!!! Ce vreti mai mult de atat dusmanosilor? Iar stelistii nu tre sa se gandeasca non stop doar la calificare . Eu zic ca in primul rand tre sa ne bucuram ca suntem in grupe si sa traim cu lejeritate si satisfactie fiecare meci ca de fapt inainte de calificare avem aceste frumoase 6 jocuri cu ekipe de nivel onorabil . Dupa grupe s ar putea sa nu mai fie decat 2 jocuri cu fo ekipa care ne va ridica tensiunea :))).Sunt sigur ca.cateii vor ca aceste zile sa treaca cat mai repede pt ca sunt un cosmar pt ei de aia si aceste comentarii imbecile veninoase ... Sa ne bucuram si sa le radem in nas ca de atatea ori in ultimii ani si sa ne bucuram ca dimanovistul talpan nu a reusit sa ne ia si palmaresul adica punctajul uefa facut cu atata truda in anii trecuti ca si asa a facut un mare rau Romaniei ingropand numele Steaua caci strainii n o sa caute din ce tara e fcsb si vor atribui aiurea altei tari aceste victorii atunci cand citesc in ziar sau pe net rezultatele si vad scris fcsb. Iar fotbalul elvetian ne depaseste de ceva timp si la nationala si la ekipe de club avand rezultate constant . Bravo Steaua !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează