INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUGANO - FCSB, 28 SEPTEMBRIE

Lugano și-a ales arena pe care va juca în grupele Europa League! Unde se va disputa partida cu FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 29 august 2017 17:42

FCSB va juca primul meci din grupele Europa League pe teren propriu, cu Viktoria Plzen. Apoi, în a doua etapă, echipa se va deplasa în Elveția, unde va întâlni Lugano.

Formația elvețiană nu va juca pe teren propriu în grupele competiției europene, ci va evolua la Lucerna, la 168 de kilometri, pe Swissportarena, care are 17.000 de locuri.

"Este păcat că nu vom juca împotriva unei echipe mai mari, care ar atrage şi spectatorii neutri. Dacă ne uităm la numele adversarilor, ne vom baza probabil pe fanii din oraş.

Sper că vor veni în număr mare la meciuri, pentru a ne ajuta să facem faţă cheltuielilor uriaşe de organizare”, a declarat Campana, președintele clubului, imediat după tragerea la sorți.

FCSB va întâlni Viktoria Plzen, Hapoel Beer-Sheva şi Lugano în grupele Europa League.

Iată mai jos programul partidelor.

  • FCSB – Viktoria Plzen 14 septembrie
  • Lugano – FCSB 28 septembrie
  • Hapoel Beer-Sheva – FCSB 19 octombrie
  • FCSB – Hapoel Beer-Sheva 2 noiembrie
  • Viktoria Plzen – FCSB 23 noiembrie
  • FCSB – Lugano 7 decembrie

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
poison
poison  •  30 August 2017, 07:47

"Este păcat că nu vom juca împotriva unei echipe mai mari, care ar atrage şi spectatorii neutri." - elvtienii stiu ca fcsb e o echipa mica, neinsemnata pe plan european..

ando89
ando89  •  29 August 2017, 21:23

Lucerna este bună, poate confirma domnul Daea, nu știu ce producție record avem anul ăsta, dar nu-i niciodată destulă:))

blatistu49
blatistu49  •  29 August 2017, 20:50
Postat de John Milne pe 29 August 2017, 20:36

Mai taci ba prostule .

dispari pr vane

Vezi toate comentariile (13)
Comentează