INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - AALBORG 6-0

Lui Ilie Năstase i s-a interzis să intre la meciul dintre Steaua şi Aalborg: "Nu ştiu ce s-a întîmplat, s-au trecut alţii pe listă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 16:36

După ce ieri se declara nemulţumit de condiţiile oferite de Arena Naţională, astăzi Ilie Năstase iese şi face noi acuze.
Fostul mare jucător de tenis spune că nu a fost inclus pe lista de invitaţi ai Stelei pentru partida cu Aalborg, ţinînd cont că pe această listă oficialii roş-albaştrii puteau introduce 70 de nume. Partida cu danezii s-a jucat fără spectatori.

"Nu am intrat pe stadion. Le-am spus să mă treacă pe lista cu invitaţi, dar nu s-a putut. Au fost alţii înaintea mea care au intrat. Nu ştiu ce s-a întîmplat, poate s-au trecut ei înainte", a declarat Ilie Nastase pentru ziare.com.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Noiembrie 2014, 04:13
Postat de rizocel pe 19 Septembrie 2014, 18:00

aparaaaaaaaa COSMIN MOTI !! Victorieeeeeeee !! :))

da bah, rizocele, ce mai faci, nu te-am mai vazut ! ai sucombat ?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Noiembrie 2014, 04:13
Postat de ss_hazard pe 19 Septembrie 2014, 19:57

Sunt tare curios ce cursuri de "militie politica" are acest individ pe nume ilie nastase de poarta acea uniforma...de unde pana unde? cred ca nici liceul nu-l are terminat sau bacalaureat absolvit!.. In privinta asta nu se poate face o ancheta?!!

cum am spus si lui bamse, tipul are grad militar onorific, are dreptul legal de apurta uniforma cu anumite ocazii, la parade, evenimente majore, dar ce a facut el ducandu-se ca un patainog la RG asta deja e ridicol si nelegal. fiindca e cine e si e si cam dilit, a fost iertat.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Noiembrie 2014, 04:11
Postat de bamse1901 pe 20 Septembrie 2014, 18:34

atat respect au cei de la steaua fata de el

moshu asta s-a cam dilit, are niste reactii foarte ciudate.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează