INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - GENK

Marius Șumudică a analizat-o pe Genk înaintea meciului direct: "Putem profita de asta" » De unde a cules informații despre belgieni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 18:03

Marius Șumudică a susținut azi conferința de presă înaintea meciului cu Genk din șaisprezecimile de finală ale Europa League. 

"Plecăm cu șansa a doua. Până acum credeam că avem șanse 50%. E identic parcursul lor cu al nostru în campionat. Ne apropiem de play-off.

Dar e o diferență. Ei au vândut doi jucători cu 28 de milioane, noi ne chinuim la câteva sute de mii. Au o echipă mai tânără, asta ne poate ajuta puțin.

Noi avem experiența de partea noastră, sunt dispuși să facă mai multe greșeli. Dar vor avea acea dorință de afirmare. Sper în ajutorul publicului, sper ca giurgiuvenii să vină la meci.

Nu știm când vom mai fi în primăvara europeană. Avem nevoie de ei, ne-am făcut datoria față de ei, am adus trofee aici. Ne-am calificat în primăvara europeană. Ei sunt mai datori față de noi", a zis Șumudică la conferința de presă. 

...obiectivul pentru meciul de mâine: "Dacă nu luăm gol mâine seară avem mari șanse să ne calificăm. E foarte important acest lucru. Vom fi o echipă arțăgoasă, agresivă. Am văzut ieri PSG cu Barcelona și am văzut ce înseamnă să ai o echipă arțăgoasă. Erau 2-3 adversari pe fiecare om". 

...cum a pregătit meciul: "Am vorbit cu secundul echipei naționale. Mi-a dat niște informații, plus ce mai aveam eu. Mai am prieteni în Belgia. Îl mai sun și pe Mircea Rednic diseară". 

Astra - Genk este joi, de la ora 20:00, în direct la TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
brandremist
brandremist  •  15 Februarie 2017, 19:56

Va fi greu, sunt o echipă cotată la vreo 50 de milioane, iar Astrei i-a plecat și o piesă importantă din echipă. L-am văzut pe Buș și e ieșit din formă, nu cred că se poate baza pe el. În plus, Viitorul a fost spulberată de Gent, iar acum domină Campionatul nostru. Suntem mici.

brandremist
brandremist  •  15 Februarie 2017, 19:52

Va fi greu, sunt o echi

merace
merace  •  15 Februarie 2017, 18:31

Analiza nu se pune, oricat o fi de savanta... Conteaza dpar rezultatul din teren. HAI ASTRA! HAI ROMANIA!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează