INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - WEST HAM 1-1

Marius Șumudică a schimbat fața Astrei la revenirea pe bancă: "Toată lumea ne cânta prohodul! FIFA a făcut dreptate, este de interes național să antrenez echipa înainte de retur"

Foto; Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto; Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2016 23:26

UEFA i-a permis tehnicianului să stea pe banca Astrei la meciurile din cupele europene, iar Șumudică susține că va cere să antreneze echipa înainte de meciul retur cu West Ham. 

"M-am cam dezvățat să apar în fața camerelor. Pentru noi este un rezultat pozitiv. Jucătorii s-au bucurat enorm când am revenit alături de ei. Am fost mai agresivi, în a doua repriză am făcut cea mai bună repriză din acest început de sezon, am dominat categoric, sunt bucuros că n-am pierdut și că nu ne-am făcut de de rușine.

Toată lumea ne cânta prohodul. Pentru mine a fost o seară magnifică, jucătorii au promis că vor juca și pentru mine, FIFA a făcut dreptate.

Anul trecut am revenit de la 2-0 și am făcut 2-2. Este momentul să revenim în prim-plan și era momentul să revenim pentru că suntem campioana României. Avem 20%-30% șanse să ne calificăm.

Cred că sunt printre singurii antrenori cu care Alibec are o exprimare aparte. Au plecat jucători importanți, nu știu dacă ne vom mai putea lupta la campionat, dar cu siguranță ne vom bate la podium. Voi discuta cu cei de la federație să antrenez cu trei zile înainte, cred că este de interes național să antrenez echipa înainte de retur", a spus Marius Șumudică la Digi Sport.

Astra și West Ham au remizat în meciul tur din play-off-ul Europa League, scor 1-1. Golul Astrei a fost înscris de Denis Alibec, la primele minute jucate după accientarea suferită în meciul cu Albania, de la EURO. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  19 August 2016, 10:54

Faceti petitie la UEFA ca West Ham sa pastreze aceeasi echipa, eventual sa mai bage niste juniori.Si asta tot de interes national e...

cobra_z
cobra_z  •  19 August 2016, 08:41

nu e de interesul lui jiji, nu e deci nici de interesul federatiei sau ligii, deci nu e de nici de interesul presei, deci nu de interes national...banii lui jiji reprezinta interesul national , fiindca el imparte castigul tuturor...

eucutine
eucutine  •  19 August 2016, 01:25

khalul *** si-a facut selfie pe stadion, dar inca nu a realizat patania.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează