INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - FC ZURICH, 20 OCTOMBRIE, DOLCE, PROTV, GSP

Măsură surprinzătoare a lui Reghe înainte de meciul cu FC Zurich! Decizia antrenorului după ce Becali l-a exclus din lot pe Mitrea

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2016 09:30

Steaua va juca joi, de la ora 20:00, împotriva celor de la FC Zurich, în a treia etapă a grupelor Europa League.

Înainte de meciul cu elveţienii, Laurenţiu Reghecampf a luat o decizie surprinzătoare. Antrenorul Stelei a decis să îl păstreze în lot pe Adnan Aganovici, jucător abia revenit după operaţie, anunţă DolceSport.

După ce Becali a declarat că Mitrea nu va mai juca la Steaua, Reghe are nevoie de o rezervă pentru postul de fundaş stânga, pe care va juca Momcilovici, iar mijlocaşul Aganovici era singura soluţie.

Croatul de 29 ani a suferit o dublă fractură de mandibulă, în meciul cu CFR Cluj, iar acum două zile a suferit o intervenție chirurgicală la Spitalul Clinic de Chirurigie Oro-Maxilo-Facială din Bucureşti pentru a scăpa de sârma de fier pe care o avea în gură.

După accidentare, Aganovici s-a pregătit doar în sala de forţă şi are un singur antrenament alături de echipa. 

Meciul Steaua - FC Zurich se va desfășura pe 20 octombrie, de la ora 20:00 și va fi în direct pe DolceSport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Clasament:

LOC / ECHIPĂ GOLAVERAJ PUNCTE
1. Villarreal 3-2 4
2. Osmanlispor 3-2 3
3. FC Zurich 3-3 3
4. Steaua 1-3 1

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
saviola2_8
saviola2_8  •  24 Octombrie 2016, 11:09

deci steaua are un punct cu villareal, un punct cu zurich, iar ziaristilor 1+1 fac 1:))

myke82
myke82  •  19 Octombrie 2016, 14:40

Mai mult ca sigur nu vom iesi din grupe fiindca nu avem antrenor iar lotul oricat ar fi de valoros (ceea ce nu este cazul la Steaua) nu este inchegat, nu a jucat mult timp impreuna, nu se leaga nimic. N-ai cum sa emiti pretentii cu o echipa formata din jucatori noi care joaca impreuna de cateva luni.

bakunin
bakunin  •  19 Octombrie 2016, 13:29
Postat de polistul68 pe 19 Octombrie 2016, 13:22

Din pacate, cit timp vidneti ce aveti bun, si aduceti gen Mitrea, Tanase, Boldrin, etc....sansele sa va faceti de ris in Europa sunt tot mai mari.

Altu' care-a prins pe viu accidentul de la Cernobal :))) Tanase, Boldrin sunt ciurucuri, nu? mai ales comparat cu valorile de la a mia clona din *** :)))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează