INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MĂSURI

Măsuri de securitate fără precedent pentru meciul lui Anderlecht cu United » Anunț de ultimă oră al clubului belgian

Articol de GSP - Publicat joi, 13 aprilie 2017 19:34

Anderlecht, echipa la care evoluează românii Stanciu și Chicpciu, a anunțat prin intermediul site-ului oficial că suporterii vor avea parte de controale amănunțite la intrarea în stadion înainte de meciul de azi cu United.

De teama unui atac terorist, clubul le-a interzis fanilor să vină la stadion cu rucsacuri sau genți.

"Rucsacurile și gențile de mână nu vor fi permise în stadion. Și nici nu există locuri speciale de depozitare la intrarea în stadion. E valabil pentru toată lumea: fani, VIP-uri, reprezentanți ai companiilor, hostesse, etc. Toleranță zero!

Va rugăm să veniți la stadion din timp, pentru că vor exista controale amănunțite la porți", se arată într-un mesaj postat pe site-ul oficial al grupării belgiene.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  13 Aprilie 2017, 20:31

Chipciu va fi sigur titular . Sper la un moment dat sa il vedem si pe Stanciu ! Allez Anderlecht !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează