INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  UNITED A LUAT EL

Mesaj superb al lui Manchester City, după ce marea rivală a câștigat Europa League: "Un oraș unit"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 mai 2017 23:45

Manchester City a postat un mesaj impresionant pe Twitter imediat după ce Manchester United a câștigat finala Europa League.

"Cetățenii" au publicat o imagine cu siglele celor două cluburi din oraș, pe fond negru, și mesajul "Un oraș unit", joc de cuvinte care conține în engleză numele ambelor formații: "A City United".

Gestul vine în urma atacurilor ce au avut loc marți noapte în orașul englez, când un atac sinucigaș la Manchester Arena a ucis 22 de oameni și rănit alte zeci, după un concert al artistei americane Ariana Grande.

La finala câștigată cu 2-0 de United în fața lui Ajax s-a ținut un moment de reculegere iar jucătorii britanicilor au purtat banderole negre.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  25 Mai 2017, 07:39

mbmnbnmbvnb

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close