INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CUPELE EUROPENE

Mihai Stoica continuă ironiile la adresa dinamoviștilor: "Acel moment când alții au fost eliminați în plină vară europeană"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 august 2017 15:05

Mihai Stoica continuă seria ironiilor la adresa parcursului european al lui Dinamo, după ce FCSB și-a aflat adversarele din grupele Europa League.

Directorul sportiv la roș-albaștrilor a publicat pe pagina de facebook un mesaj ironic, în care face referire la faptul că FCSB are șanse importante de calificare în primăvara europeană.

"Acel moment în care realizezi că te gândești la primăvară, în timp ce alții au fost eliminați în plină vară europeană...", a scris Mihai Stoica pe rețeaua de socializare.

 

FCSB este singura echipă românească calificată grupele cupelor europene. În Grupa G din Europa League, roș-albaștrii vor juca împotriva Viktoriei Plzen (Cehia), lui Hapoel Beer Sheva (Israel) și Lugano (Elveția). 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (196)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  28 August 2017, 22:45

Debilul asta oare cand se linisteste? El cu Jiji -2 pe o craca..De asta a ajuns fotbalul romanesc unde a ajuns...

1746539129002833
Carol Popa  •  27 August 2017, 17:44

*** asta nu stie cand sa se opreasca... n-are ce face acasa,ca la echipa rolul lui este de guraliv profesionist!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florinch
florinch  •  27 August 2017, 12:37

Acel moment cand cumperi tot ce este mai bun in tara, cand strici echipe si iei 5 goluri de la Sporting, o echipa din esalonul II al fotbalului european. Sa fim seriosi, MM spune astea doar ca sa-i demonstreze lui Jiji ca si el face ceva in turma. Adevarul ca pe langa turma se mai aciuiesc si ***, nu numai dulai.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (196)
Comentează