INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

Mihai Stoica îl avertizează pe Alibec: "Risca să fie respins!"+ ce concluzie a tras după ce Denis a plâns pe bancă

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 12:27

Mihai Stoica a vorbit despre situația lui Denis Alibec. A comentat și grupa de Europa League a FCSB-ului, despre care mulți spun că este una slabă. De asemenea a anunțat că Budescu nu va fi la meciul cu Chiajna, fiind învoit de Nicolae Dică pentru botezul copilului său. 

"Nu contează cât de valoros e un jucător, dacă nu-şi pune talentul în slujba echipei. Contează rezultatul. Dacă noi am gestionat această situaţie, iar echipa are rezultate, înseamnă că Dică a luat măsura care se impunea, iar noi am fost de acord cu ea.

Şi a fost foarte bine. La Steaua nu subminează nimeni poziţia antrenorului, indiferent ce se scrie. Alibec e un tip mai aparte. Trebuie să se schimbe pentru a nu risca să fie respins de grup. Cred că dacă s-a manifestat aşa (n.r. a plâns) e un semnal că a înţeles", a declarat MM Stoica la TV Digi Sport. 

...despre grupa de Europa League: "Plzen e mult peste ceea ce a fost anul trecut. În Cehia se bagă enorm de mulți bani. Iar Plzen dă foarte mulți jucători la echipa națională. Această grupă nu e deloc ușoară. Bugetul contează foarte mult. Nouă în 2006 ni se spunea "The team with no buget". Aveam vreo 5 milioane, acum avem 10, dar celelalte sar de 20 de milioane. Cuenca de la Beer Sheva are 55.000 pe lună salariu". 

...despre învoirea lui Budescu la meciul cu Chiajna: " Nicolae Dică l-a lăsat pe Budi acasă și când am jucat cu Sepsi. E suprasolicitat. E singurul jucător care a jucat".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (69)
gicab
gicab  •  03 Noiembrie 2017, 17:24

Pe balaci l-am văzut jucând pentru Dinamo ...

7mai1986
7mai1986  •  03 Noiembrie 2017, 16:43
Postat de catalynn2 pe 03 Noiembrie 2017, 13:42

Acelasi text fcsbist bai 7mai (e un nick pe care va trebui sa il schimbi pt ca nu are nicio legătura cu fcsb) desi stii bine cum stau lucrurile .... e doar chestiune se timp, iar Steaua nu are motive de graba, pana in 2020 se rezolva toate :-)

Bai trompeta lui talpan.De 2 ani ameniniti ca in toamna luam palmaresul, ca daca ne inscriem in liga a 4 imediat vine frf-ul si ne da palmaresul,acum cand ne inscriem in liga a 3-a,dupa aia o dai in 2020.Si in timpul ala Talpan al tau nici macar nu are de gand sa deschida proces pt palamares,pt ca stie ca in fata uefei nu are nici o sansa,dar pt din astia cu 2 neuroni gauriti ca tine si ca mia din peluza sud, est promisiunea cu care va amageste.Acum da-le de lucru lui poison si valeriei,si vad ca mai ai un nou recrut.Da-le textul in fata si baga mare,pana maine vreau sa vad 200 de postari de la astia 3 alftel nu va luati banii.Ai inteles soldat ?!

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  03 Noiembrie 2017, 16:11
Postat de gicab pe 03 Noiembrie 2017, 14:29

Câți ani ai? L-ai prins pe dica fotbalist?

Bai muceo, tu nici nu erai cand eu l-am prins pe Balaci, de exemplu, tu fara goagal habar n-ai cum era fotbalul inainte de minciuna numita "Revolutie"

Vezi toate comentariile (69)
Comentează