INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LUGANO 1-2

Mihai Stoica sare la gâtul arbitrilor: "Ce s-ar fi întâmplat dacă aveam arbitraje corecte?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 12:13

FCSB a pierdut meciul din ultima etapă a grupelor Europa League, 1-2 cu Lugano, însă și arbitrul a avut rolul său, acesta neacordând două lovituri de pedeapsă roș-albaștrilor.

Mihai Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor, a reacționat pe contul său de facebook și a criticat arbitrajele de care a avut parte FCSB în ultimele jocuri din cupele europene.

"Înainte de a minimaliza, critica sau jigni, celebritățile care formează opinii pe la tv ar trebui să se gândească ce s-ar fi întâmplat dacă am fi avut arbitraje corecte. Penalty și eliminare la 1-1 cu Be'er Sheva (șut Budescu respins cu mâna pe linia porții), penalty la 0-0 în Cehia (fault clar la Coman) și DOUĂ penalty-uri clare la 0-1 aseară (Junior și Tănase, al 2-lea cu eliminare)", a scris Mihai Stoica.

mm

Cu toate acestea, FCSB s-a calificat în primăvara europeană unde va da peste adversari cu adevărat de speriat. Tragerea la sorți va avea loc luni. Mai multe detalii despre adversarii cu care poate pica formația roș-albastră, aici!

CLASAMENT GRUPA G

1. Viktoria Plzen 12
2. FCSB 10
3. Lugano 9
4. Hapoel Beer Sheva 4

Citește și: CALCULE » Adversari horror! FCSB a aruncat prosopul după 3 victorii în grupe și poate întâlni numai nume tari în ”șaisprezecimile” Europa League

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
haideusicfr
haideusicfr  •  09 Decembrie 2017, 10:12
Postat de conasu_boeru pe 08 Decembrie 2017, 22:26

Da , chiar așa : Ce s-ar fi întâmplat dacă aveați arbitraje corecte ???? Aseară s-a văzut foarte clar cum reacționau fcsb-iștii la orice contact și cum se tăvăleau obișnuiți să primească lovituri libere și cartonașe pentru adversari de la arbitrii lui Deaconu ! A fost un arbitraj echidistant aseară, cu niște faulturi repetate la care meritau galbene Popescu, Tănase, Morais, Bălașa și scuipăciosul de pe cracă !

Meritau niste cartonase galbene pentru simulare.

zizu
zizu  •  09 Decembrie 2017, 07:44
Postat de bazileon pe 09 Decembrie 2017, 01:00

Nene, in astia aproape 70 de ani "Steaua" a jucat fotbal cel mult zece . In rest a fost o echipa miluita, sprijinita de PMR, apoi PCR, feblete a Ceausestilor, scutita de doua ori de retrogradare cu mari interventii, o echipa ce lua fotbalisti cu arcanul pentru "serviciul militar" si in general ii strica (ca si azi!), o echipa ce umplea "templul fotbalului romanesc" (stad. Ghencea) cu militari in termen etc, etc. Sigur ca e cea mai titrata echipa din Romania, sigur ca are trofee internationale, jos palaria. Dar a fost intotdeauna o echipa in care predominau mocofanii si slabii de minte, lipsita de fair play, ba chiar nesfiinduse sa calce pe cadavre (traditie cazona, ce vrei!?), pompata de o massmedie obedienta. Iar lucrurile s-au agravat dupa Revolutie. Iar faptul ca atata lume inchide ochii la modul in care neoplasmul Becali roade de peste un deceniu fotbalul romanesc, marele crestin cu cel mai diavolesc comportament cu putinta, inseamna un nou cartonas gal

pana a o lua ceausestiisub aripa steaua nu exista

bazileon
bazileon  •  09 Decembrie 2017, 01:01

"nesfiindu-se"

Vezi toate comentariile (37)
Comentează