INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  UNIREA URZICENI-LIVERPOOL 1-3

MM Stoica: "A fost prima oară cînd jucătorii nu au întrebat de prime înainte de meci"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2010 00:00

Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a afirmat la GSP TV, după eşecul formaţiei sale, 1-3 cu Liverpool, că este pentru prima oară în cariera lui cînd fotbaliştii nu solicită prime înainte de joc şi a condamnat arbitrajul.

"Înainte de meci am discutat cu ei şi le-am mulţumit. Pentru prima oară în cariera mea s-a întîmplat ca băieţii să nu întrebe pe ce prime joacă. Eu cred că se putea mai mult, dar nu e vorba de calificare. I-am fi putut face pe englezi să sufere mai mult. Dar cu acest arbitru, noi am simţit că nu ne dădea nici o şansă", a explicat Stoica.

"Şi tuşierii ne-au dezavantajat. M-am lecuit, nu mai vreau arbitri străini. Pur şi simplu i-au împins din spate pe cei de la Liverpool, care probabil că se calificau, dar măcar aveau emoţii", a adăugat managerul ialomiţenilor.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (11)
 •  26 Februarie 2010, 01:00

Mimi ca de obicei trebuie sa dai tu vina pe cineva.De ce nu spui ca Liverpool a avut2 antrenamente cu public cu voi ca Levy nu are macar 1/2din valoarea lui Petrescu care a batut Sevilla care la ora asta e mult peste Liverpool ca nu ati cumparat nimic in pauza asta ca stati in 2 fundasi centrali de fapt unul Galamaz si cind se loveste e jale.Asta trebuia sa spui .Cu Levy nu prindeti cupele europene anul asta echipa nu joaca nimic in tur 0(zero) suturi pe poarta record in cupele europene absolut

 •  26 Februarie 2010, 00:56
Postat de pe 26 Februarie 2010, 00:00

calule,stii ma sa vorbesti? mai uita-te prin cartea de gramatica inainte sa postezi vreun coentariu ! HAI UNIREA!

dinamovistii zic de altii ca sunt tarani si prosti dar ei au suporteri 'culti'. vezi pe degeneratul ala de calu99 ce creier de 'caine' poate avea (fara referire la animalele in sine pt. ca alea sunt destepte).

 •  26 Februarie 2010, 00:52
Postat de pe 26 Februarie 2010, 00:00

calule,stii ma sa vorbesti? mai uita-te prin cartea de gramatica inainte sa postezi vreun coentariu ! HAI UNIREA!

COMENTARIU nu COENTARIU mai profesore de limba romana

Vezi toate comentariile (11)
Comentează