INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUGANO - FCSB 1-2

MM Stoica are motive de nemulțumire: "E inexplicabil să te prezinți atât de lamentabil" » Ce s-a întâmplat la pauză + calculele calificării

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 22:41

MM Stoica nu înțelege prima repriză făcută de FCSB în partida câștigată la Lucerna cu Lugano, scor 2-1. Vede adversarul pe care echipa sa l-a întâlnit azi drept unul dintre cei mai slabi din câți a văzut de când este conducător de club.

"Mi-e foarte greu să discut despre acest meci fără a face referire la prima repriză. Este o repriză inexplicabilă, împotriva unui adversar atât de modest, poate cel mai modest din câți am întâlnit în cupele europene. Este inexplicabil să te prezinți atât de lamentabil.

Câteodată te uiți la fotbal și nu pricepi. Cu schimbările efectuate și geniul lui Budescu am reușit să revenim. Prima repriză este însă de uitat. Nu o să vă zic ce a fost la pauză, sunt chestii care țin de intimitatea echipei.

Pot doar să vă spun că Dică le-a vorbit pe un ton ridicat. Dacă dincolo era alt rezultat (n.r. la Plzen) pentru noi era mai bine. Pentru calificare se bat 3 echipe acum. Dacă nu pierdem în Israel, atunci luăm o opțiune serioasă pentru calificare. Sunt încă șocat pentru prima repriză", a zis MM Stoica după meci.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
chromophobia
chromophobia  •  29 Septembrie 2017, 10:29

FCSB e cea mai valoroasa din grupa asta.Sper si trebuie sa obtina cel putin 16 puncte,sa mai scoata si parleala altor echipe romanesti,ca aproape in fiecare an

mere_acre
mere_acre  •  29 Septembrie 2017, 10:03

ăsta care nu înțelege, a jucat vreodată fotbal ?! "Este inexplicabil să te prezinți atât de lamentabil." ! Chiar așa !

corectu
corectu  •  29 Septembrie 2017, 07:54

Victorie cu multa suferinta.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează