INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MOL VIDI - PAOK SALONIC 1-0

MOL VIDI - PAOK SALONIC 1-0 // VIDEO Răzvan Lucescu a găsit explicația eșecului din Ungaria: "Trebuie să recunosc asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 23:32

PAOK Salonic a cedat în deplasarea din Ungaria, contra campioanei MOL Vidi, scor 0-1, și are șanse mici de calificare în șaisprezecimile de finală ale Europa League. Răzvan Lucescu a încercat să găsească explicațiile unui nou eșec european.

"Este foarte dificil să spunem ce ne-a lipsit. Am avut controlul în ambele meciuri, dar am înfruntat cu o apărare foarte bună. Nu am fost capabili să îi deschidem şi să ne creăm şanse. 

 Poate că în această perioadă, între cele două pauze de campionat, nici nu am avut prospeţimea pe care am avut-o înainte. Am avut de asemenea indisponibili trei jucători, Maurizio, Andre şi Pelkas. Erau jucători care puteau aduce ceva în plus într-un astfel de meci, în care ai spaţii foarte mici şi în care întâlneşti o echipă cu defensiva foarte jos.

Trebuie să le recunosc meritele celor de la MOL Vidi. Câteodată dai peste astfel de adversari, gata să lupte până la ultima suflare. Am înfruntat o echipă foarte puternică din punct de vedere fizic, fiecare minge pe care o câştigau, o trimiteau imediat în faţă. Astfel au marcat şi au câştigat ambele meciuri", a declarat Lucescu.

Clasament după 4 etape în Grupa L

  1. Chelsea 12p
  2. Vidi 6p
  3. PAOK 3p
  4. BATE 3p

Meciuri rămase de jucat: BATE - Mol Vidi, Chelsea - PAOK / PAOK - BATE, Mol Vidi - Chelsea

Vezi si: VIDEO+FOTO Scene teribile pe Emirates Stadium! Colegii n-au putut privi suferința lui Danny Welbeck

AICI ai toate meciurile zilei din Europa League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
bodrin
bodrin  •  09 Noiembrie 2018, 09:57

Contrar aparențelor, PAOK are șanse matematice de a merge mai departe, dacă, dacă, dacă și dacă...

vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  09 Noiembrie 2018, 09:13

A recunoscut în sfârşit că e ***? Ah, stai...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

127939151042796
Marcello Kazan  •  09 Noiembrie 2018, 07:23

NU ma bucur ca a luat-o-n mina cu OAGARII... Marea Problema a fost ca i-a SUBESTIMAT cind au jucat in Grecia iar cind joci in deplasare dupa ce ai pierdut cu 2 - 0 acasa, e greu...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează