INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRUPE EUROPA LEAGUE

Mourinho la București? Manchester United, Fiorentina sau Celta Vigo se pot duela cu Steaua în Europa League! 3 variante de grupe

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2016 09:14

După înfrângerea 0-5 cu City, din turul play-off-ului Champions League, Steaua va ajunge în grupele Europa League, acolo unde o pot aștepta adversari tari.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă o analiză completă a echipelor care pot fi în aceeași grupă cu Steaua. Echipa roș-albastră va fi în urna a doua și va evita câteva nume importante, precum Fenerbahce sau AS Roma. 

Echipa roș-albastră poate avea noroc la tragere și poate pica cu adversari mai slabi, precum Dundalk sau Slovan, sau poate da peste Manchester United și Celta Vigo.

Grupa horror

Manchester United
Steaua
Celta Vigo
Mainz

Grupa accesibilă

AZ Alkmaar
Steaua
Slovan Liberec
Dundalk

Grupa de mijloc

Fiorentina
Steaua
Feyenoord
Panathinaikos

Citește materialul complet în ediția tipărită sau pe platforma Gazeta Digitală și află toate detaliile despre viitori adversari ai Stelei din grupele Europa League și o analiză a acestora.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

√ EXCLUSIV Surpriză uriaşă! Cine va fi arbitru la Derby de România!

√ EXCLUSIV Pleacă de la Steaua! Unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti se transferă după Derby de România!

√ Schimbări în Derby de România pregătite de Reghe! Salvează două posturi

√ Mergeţi pe mâna noastră! Cele mai tari pariuri din Europa League!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (46)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  18 August 2016, 21:53

daca mai vine un atacant si un fundas central,cu siguranta ,steaua prinde primavara europa league,altfel nu

bvd_magheru
bvd_magheru  •  18 August 2016, 20:44

Pai eu eram acasa cind s-a pus ultima caramida la Casa Poporului o cladire imensa confiscata de PNL-isti si PNTCD-isti si redenumita Palatul Parlamentului . Dec sa va desenez ca unii nu pricep pentru ca sau nascuts linga muntii carpati . Bucurestenii pe timpul meu cind se sculau dimineata treceau zeci de camiane Saviem sau RABA care se indreptau spre doua locuri Canalul dunare- marea neagra si casa poporului. Ani de zile ne-au trebuit masti sa ajungem la lucru .

bvd_magheru
bvd_magheru  •  18 August 2016, 20:38

Pai nu nu ai inteles nimic . Pe noi nu ne mai leaga nimic in comun decit limba romana . Eu nu mai pot trai in Romania pentru sau schimbat timpurile . Romanii nu pot face fatza DEMOCRATIEI si cum spun anglo saxonii . THE RULE OF LAW .Romanii sau comportat adecvat si au respectat " the rule of law " numai pe timpul comunismului pentru ca dirijorul era Nicoale Ceausescu Iar bagheta lui era CIOMEGA . Asa a reusit romanul sa construiasca luxosul cartier al socialismului si galactica cladire . CASA POPORULUI . Una din putinele cladiri care se pot zari de pe luna .

Vezi toate comentariile (46)
Comentează