INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ADVERSAR STEAUA

Norvegienii nu se menajează pentru Steaua » Rosenborg s-a calificat la pas în semifinalele Cupei! Duminică urmează derby-ul cu Valerenga

Foto: NTB
Foto: NTB

Articol de GSP - Publicat joi, 13 august 2015 23:14

Rosenborg, adversara Stelei din play-off-ul Europa League, s-a calificat în semifinalele Cupei Norvegiei, după un categoric 4-0 cu Mjondalen.

Antrenorul Kåre Ingebrigtsen nu şi-a menajat titularii, deşi duminică are parte de o partidă dificilă cu Valerenga, locul 3 în campionat, iar mai apoi o va înfrunta pe Steaua. Singurii care au lipsit au fost mijlocaşul Selnaes şi atacantul Mikkelsen.

Golurile lui Rosenborg au fost marcate de Soderlund (16), De Lanlay (28), Vilhjalmsson (34) şi Helland (59).

Echipa folosită de Rosenborg: Hansen - Svensson, Eyjolfsson, Bjordal, Skjelvik - Jensen (Saeter '71), Vilhjalmsson, Midtsjo - Helland, Soderlund, De Lanlay (Solli '62)

Partida tur de pe Naţional Arena dintre Steaua şi Rosenborg va avea loc joi, de la ora 21:00, pe DolceSport, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
plischi
plischi  •  14 August 2015, 07:42

cred ca jocul lor de aseara a fost un antrenament. de urmarit daca impotriva valerengai va juca cu echipa standard. dar steaua cu asa?! dar astra la voluntari?! dar simona cu anieshka?! glumesc, azi vom avea doar 31 de grade maxim, inchideti ventilatoarele.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează