INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO 1-0

NOTE GSP // 3 jucători de la FCSB, aproape de perfecțiune în victoria cu Lazio, 1-0

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 februarie 2018 08:40

FCSB a trecut de Lazio în manșa tur a șaisprezecimilor de finală din Europa League, scor 1-0, 3 jucători ai bucureștenilor ieșind în evidență.

Andrei Vlad, portarul de 18 ani al celor de la FCSB, a demonstrat aseară că este înlocuitorul ideal pentru Florin Niță. Cu toți ochii ațintiți asupra lui după erorile din partidele cu CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș, Vlad a avut o prestație perfectă împotriva italienilor, culminând cu intervenția unu la unu în fața lui Caicedo.

Harlem Gnohere (29 de ani) a devenit golgeterul celor de la FCSB în actuala ediție de Europa League, cu 4 goluri, și a fost recompensat pe măsură. Fanii l-au aclamat minute în șir la ieșirea de pe teren, Becali l-a lăudat la clasicele declarații de la final, iar nota primită a fost una aproape perfectă, 9.

Constantin Budescu (28 de ani) a dat o pasă magistrală la golul marcat de Gnohere și a fost aproape de a dubla diferența pe finalul partidei, când a trecut prin toată defensiva adversă, dar nu a mai avut puterea de a împinge mingea în poartă. Tot cu nota 9 a fost răsplătită și prestația mijlocașului.

Iată caseta meciului:

Returul Lazio - FCSB va avea loc joia viitoare, 22 februarie, la Roma, de la ora 20:00, în direct pe Pro TV, TV Telekom Sport și liveTEXT, VIDEO+FOTO pe GSP.ro.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (36)
haideusicfr
haideusicfr  •  16 Februarie 2018, 22:55

OK si totusi de ce nu e Budescu capitan de echipa ? Ce sa-i spuna Tanase ? Eventual saru* mana, nenea !

haideusicfr
haideusicfr  •  16 Februarie 2018, 22:54

Trebuia sa le dati nota ..1.0 Ca si lui Nadia.

sibelius
sibelius  •  16 Februarie 2018, 20:20
Postat de magic4ever pe 16 Februarie 2018, 11:17

Ce note ... Budescu in afara de pasa de gol si inca o centrare a jucat modest...a dat niste avioane prin tribuna de tot rasul si premeste nota 9...Tanase nota 7 cand nu a facut un dribling tot meciul, nu a avut nici o realizare si Anderson care la desfiintat pe Benzar pe dreapta cu driblingurile lui primeste tot 7:))) Milinkovic Savic care era cu 5 clase peste toti si pasa f bine pe culoar, facea diverse combinatii primeste 6 si sarmaluta 9 :))) de tot rasul...Ce mari interventii a avut Vlad? a iesit pe niste centrari si a aparat 2 suturi slabe de la distanta..aia este evolutie de nota 9 ?:))))) Singurii care isi merita notele sunt Gaman, Planic si Gnohere...

Da, da...toti cei de la Lazio erau cu 100 de clase peste, apararea FCSB a fost prastie da' a cumparat Gheorghe mingea si i-a interzis sa intre in poarta lui Vlad.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează