INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRUPE

Nu toți steliștii se bucură de tragerea la sorți: "E o grupă urâtă, preferam să pierd cu Arsenal"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 august 2017 15:12

Helmuth Duckadam a avut o reacție surprinzătoare în momentul în care a aflat că FCSB va întâlni în grupele Europa League Viktoria Plzen, Hapoel Beer Sheva și Lugano și spune că ar fi preferat alți adversari.

Președintele de imagine al FCSB este de părere că echipa lui Dică va avea meciuri grele cu Plzen, care va dori revanșa după ce roș-albaștrii au eliminat-o din turul al treilea al Ligii Campionilor și au umilit-o în Cehia, unde au învins-o cu 4-1.

"Mi-aș fi dorit alte echipe. E o grupă urată. Sunt echipe mai puțin cunoscute, toate trei sunt periculoase. E un dezavantaj că am picat cu Plzen, pentru că jucătorii vor vrea să îți ia revanșa și vor juca altfel. Va fi o «dublă» foarte grea.

De aia ne batem în campionat, ca să jucăm cu echipe puternice în Europa. Eu preferam să pierd acasă cu Arsenal, decât să fac egal cu Plzen", a spus Duckadam la TV Dolce Sport.

  • FCSB face parte din Grupa G în  Europa League, unde va reîntâlni Viktoria Plzen (Cehia) și le va mai avea ca adversare pe Hapoel Beer Sheva (Israel) și Lugano (Elveția).

Citește și:

Prezentarea celor 3 adversari ai FCSB-ului din grupele Europa League » Confruntări în premieră pentru roș-albaștri

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (11)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  25 August 2017, 18:46
Postat de montgomerry pe 25 August 2017, 17:14

Ca de obicei,noroc chior.E cea mai slaba grupa,daca nici pe asta nu o castigi,atunci ai o mare problema.

Dar "alte echipe" de ce nu au "norocul asta chior" ? la ce ora e tragerea la sorti pentru o celebra echipa (cunoscuta mai ales pentru coregrafii) ?

555765317912259
Alexandru Cristea  •  25 August 2017, 18:33

GRUPA URATA, NEPROFITABILA , nici pt plblic nici pt club--pt ca de la anul ei oricum vor fi mereu capi de serie ani la rand, nici pt tara--pt ca luand tot si slabind total adversarii , nu facem fata doar cu punctele adunate anual de doar 1 echipa in Europa !!!--apoi , daca sa zicem se califica in IARNA EUROPEANA !!, vor juca in 7 zile cu 3 GRANZI, 3 JOCURI CE-I VOR OMORI !!--pe 11 febr cu CFR, pe 15 febr cu O MARE ECHIPA DIN EUROPA --16-mi, si peste 3 zile la DINAMO !!!---FCSB-ISTILOR NU LE CONVINE !!

ckhristian
ckhristian  •  25 August 2017, 17:29

Nu cred ca ati citit printre randuri. Iata ce a vrut sa spuna cu adevarat: "Este o grupa buna, din care avem mari sanse sa ajungem in primavara europeana. De acolo se poate intampla orice, chiar si castigarea trofeului, lucru care ar duce automat la calificarea in Champions League anul viitor, fara tururi preliminare si grija castigarii campionatului intern." Cu vre-o cinci - sase modificari inspirate in echipa de baza si cu un antrenor cu caracter se poate incerca ceva.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează