INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - AS ROMA, AZI, 20:00, DOLCE1, GSP.RO

Oficialii Astrei au găsit o modalitate inedită de a promova meciul cu Roma » Marketing pe scoarța copacului!

Articol de - Publicat joi, 08 decembrie 2016 00:00

Oficialii de la Astra au apelat la o metodă inedită pentru a atrage fanii la meciul din această seară.

Pipera era plină, ieri dimineață, cu afișe care anunțau partida de diseară de pe Arena Națională dintre Astra și AS Roma. Nu erau bannere suspendate, nici lipite pe stâlpi sau în zona afișelor electorale, ci erau pur și simplu lipite cu scoci pe copaci!

Pe fiecare copac de la ieșirea de la metrou spre zonele de birouri din nordul Bucureștiului era lipit câte un afiș, iar cei care le-au pus acolo n-au făcut deloc economie la scoci și au tras de câteva ori peste copacii din zonă.

Până aseară se vânduseră aproximativ 7.000 de bilete, iar oficialii din Giurgiu se așteaptă ca la meciul de diseară să fie cam 15.000 de fani prezenți pe Arena Națională.

"Avem nevoie de suporteri chiar dacă nu sunt ai echipei noastre. Am înțeles că o să vină și vreo 500 de fani de la Roma. Cred că ar fi ca un apogeu jocul de mâine pentru că trebuie să lăsăm o impresie frumoasă după tot ceea ce am făcut în ultima perioadă. Nu întâmplător am ajuns ca la ultimul joc din grupă să avem șansă. Trebuie să demonstrăm că știm să jucăm și să tratăm meciul ca atare chiar dacă este pe teren propriu", a declarat Șumudică.

"Ar fi o premieră ca un club cu o istorie atât de recentă să meargă mai departe în primăvara europeană. Dacă luăm să analizăm lotul Astrei, este de departe cel mai bun din România"
Marius Șumudică, antrenor Astra

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
1189594351073689
Vladescu Mircea  •  08 Decembrie 2016, 10:26

Civilizatie , nu alta !!! in alte locuri se pun ornamaente de Craciun in pomi, la noi .....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează