INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Pace Reghe - Iordănescu? Fostul selecționer l-a lăudat pe antrenorul Stelei și a ales: "Alibec sau Gnohere?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2016 13:05

Anghel Iordănescu îl laudă pe Laurențiu Reghecampf pentru meciul cu Villarreal, scor 1-1. De asemenea, fostul selecționer dă verdictul la întrebarea: care ar fi mai bun pentru Steaua, Harlem Gnohere și Denis Alibec?

"Pentru Steaua, egalul cu Villarreal e un rezultat pozitiv. Păcat că nu a insistat și mai mult. I-ar fi prins bine o victorie. Sunt mai multe lucruri pe care Reghecampf trebuie să le corecteze, dar să fim înțelegători. Sunt mulți jucători noi, e nevoie de timp și răbdare", a zis Iordănescu după meci.

...despre atacantul dorit: "Nu aş vrea să dau nume, dar cred totuşi că Steaua are nevoie de un atacant. Nu ştiu cine va fi acela, înţeleg din afirmaţiile domnului Becali că va fi Alibec. Dar eu cred că au nevoie de un atacant şi mai au nevoie de încă 1-2 jucători de valoare. Între Alibec sau Gnohere? Eu l-aş preferă pe Alibec", a zis Iordănescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1035504319811062
Romeo Daniel  •  30 Septembrie 2016, 14:58

De ce nu joaca Steaua cu 2 atacanți ??? Majoritatea echipelor mari folosesc 2 atacanți. ..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close