INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  INTER - SPARTA PRAGA 2-1

Pedepsiți de fani » Protest al fanilor lui Inter la meciul cu Sparta Praga: "Asta este ceea ce meritați "

foto: Guliver/Getty Images +2   FOTO
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 11:53

Fanii lui Internazionale Milano au afişat joi seara, la meciul cu Sparta Praga, un banner şi au parasit stadionul sub formă de protest pentru rezultatele dezamagitoare din Italia.

Suporterii "Nerrazurilor" au avut un mesaj clar la adresa jucători : "4 înfrângeri în 5 meciuri. Asta este ceea ce meritaţi pentru abordarea indecentă pe care aţi avut-o: să vă fie ruşine!".

2016 12 08t212813z 164848151 rc186d8c8680 rtrmadp 3 soccer europa itm pra

gettyimages 628575536

Formația italiană trece print-o formă dezastruoasă şi are 4 înfrângeri în ultimele 5 partide, lucru care a stârnit furia ultraşilor milanezi.

Inter, care deja era eliminată matematic din Europa League, a învins-o pe Sparta Praga cu 2-1, însă a încheiat pe ultimul loc într-o grupă cu Hapoel Beer-Sheva şi Southampton.

Suporterii s-au simțit umiliți de această clasare, după ce în urmă cu 6 ani echipa a învins-o pe Bayern Munchen în finala Champions League.

"Divorțul" între fani ți echipă a apărut după cele două înfrângeri cu Hapoel Beer-Sheva.

Inter se află pe locul zece în Serie A, iar şansele la un loc de Champions League sunt extrem de mici, astfel un eventual succes final în Europa League putea duce gruparea italiană în grupele Champions League în sezonul viitor.

sursa: thesun.co.uk

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dogbv
dogbv  •  09 Decembrie 2016, 12:28

Respect!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează