INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CSU CRAIOVA - AC MILAN 0-1

Presa italiană, despre CSU Craiova: "O echipă bună de Serie B" » Cine a fost cel mai slab oltean în opinia ziariștilor din Peninsulă: "Un dezastru"

Articol de - Publicat vineri, 28 iulie 2017 09:40

Gazzetta dello Sport apreciază după CS U - AC Milan 0-1 amprenta antrenorului italian asupra echipei oltene, remarcând "condiția fizică, pressingul feroce și dispunerea în teren deloc întâmplătoare. Devis a ieșit cu capul sus". 

Nu a fost deloc o plimbare de voie vizita la Severin a Milanului, care a câștigat prima oară în Europa după 3 ani și 8 luni. Gazzetta dello Sport a remarcat "suferința rossonerilor, mai ales în ultima jumătate de oră, când au terminat benzina, oferind posibilitatea de a avea 8 din cele 9 șuturi reușite în tot meciul Craiovei, o echipă bună de Serie B ca standard și căreia Mangia îi conferă atât o identitate italiană, cât și o credibilitate tactică. Cu rezervorul fizic plin, pressing feroce, dispunere în teren deloc întâmplătoare, lăsând spații mici între linii".

"Băluță cel mai bun, Calancea, un dezastru"

Cotidianul roz l-a ales cel mai bun oltean pe Băluță (nota 6,5), "un tehnician rafinat pus în serviciul colegilor, care nu vorbesc însă aceeași limbă, și nu degeaba a dat două din cele 3 goluri ale echipei în campionat".

Iar pe Calancea cel mai slab, "i-a înghețat lui Cutrone visele de glorie, deviind mingea în bară, apoi dezastru. A fost doar statuetă la lovitura liberă bătută de Rodriguez și a însoțit mingea cu privirea în drumul spre plasă". Spre deosebire de Donnarumma, pe care italienii l-au elogiat pentru parada fantastică la ocazia lui Mitriță!

47.000 de bilete a vândut până vineri Milan pentru returul cu Craiova, programat pe San Siro, pe 3 august

6,5
este cea mai mare notă acordată jucătorilor olteni de Gazzetta dello Sport. Au primit-o Băluță, Bancu și Zlatinski

"Organizarea jocului este evidentă la echipa lui Mangia, cușca de la mijlocul terenului funcționează bine, nu-i lipsește Craiovei decât golul" Gazzetta dello Sport, cotidian italian

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
lionforever
lionforever  •  28 Iulie 2017, 22:37
Postat de valentinn10 pe 28 Iulie 2017, 15:20

joane du-te tu la gunoi, inca nu s-a facut curat deci ai sanse sa mai gasesti ceva, parca ziceai ca ti-e foame...sau doar somn ...sau amandoua, fugi la adapost, frustratule...

Ce fumasi bre mă cunoști de undeva , mai văzut când am sărit pe geam de la *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eugen76_pan
eugen76_pan  •  28 Iulie 2017, 18:23

Faca nu reusesc sa ne dea strainii in cap..avem grija sa ne dam noi

eugen76_pan
eugen76_pan  •  28 Iulie 2017, 18:21

Numai un site ca gsp putea sa puna un astfel de articol.baa,din cauza asta mi-e rusine sa spun ca sunt si roman pe unde ma duc

Vezi toate comentariile (33)
Comentează