INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SLASK WROCLAW - RAPID, AZI, 21.00, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Presa poloneză: "FC Rapid, un obstacol înalt pentru Slask"

Daniel Pancu a adus victoria Rapidului la Ploieşti, dar va fi rezervă diseară
Daniel Pancu a adus victoria Rapidului la Ploieşti, dar va fi rezervă diseară

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 18 august 2011 14:00

Publicaţia poloneză Przeglad Sportowy a notat, joi, că FC Rapid reprezintă un obstacol înalt pentru Slask Wroclaw în lupta pentru calificarea în grupele Ligii Europa.

"Pentru a ajunge în grupele Ligii Europa, Slask are de trecut un obstacol înalt. Ar fic el mai mare succes al echipei poloneze în ultimii ani. Slask are un avantaj mental, intră în joc fără presiune, cu gândul că nu are nimic de pierdut. Rapid vine cu altă atitudine: pentru echipa antrenată de fiul lui Mircea Lucescu accesul în grupe este un obiectiv obligatoriu", a menţionat Przeglad Sportowy.

Publicaţia Sport a titrat: "Nu va fi uşor pentru Slask cu românii". "O calificare în grupe ar fi ceva la care nimeni nu visa. Slask a ajuns în competiţie mai departe decât credea. Rapid are suficientă experienţă internaţională ca să treacă de Slask", a notat sursa citată, scrie Mediafax.

Cotidianul Gazeta Wroclaw a comentat: "Slask încă nu s-a confruntat cu un adversar aşa de dificil precum Rapid. Dacă îi elimină pe români, Slask deschide o nouă eră în istoria clubului. Rapid dispune de mulţi jucători de valoare, este o echipă cu adevărat europeană, clar mai puternică decât Dundee United sau Lokomotiv Sofia. Pentru a o elimina pe Rapid, Slask trebuie să câştige acasă".

Jurnalul Dziennik subliniază că "Slask este în faţa unei încercări dificile, dar nu imposibile. Rapid este un adversar incomod, robust".

Slask Wroclaw - Rapid are loc în această seară, cu începere de la ora 21:00, în direct pe TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO. Toate meciurile echipelor româneşti pot fi urmărite în direct şi la Radio GSP. Returul este programat pe 25 august, la Timişoara.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
maxy1923
maxy1923  •  18 August 2011, 17:30

sper sa se califice RAPID, Vaslui si Gaz Metan!!!forza RAPID

cordos_eu
cordos_eu  •  18 August 2011, 15:39

Steaua, Dinamo, Rapid sigur fac grupele! acuma sa vedem, poate si Gazul. la Vaslui e mai greu. HAI ROMANIAAAAAAAAAAAA!

geovany01
geovany01  •  18 August 2011, 15:37

FZR...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează