INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GENK - ASTRA 1-0, 3-2 LA GENERAL

Președintele Astrei după eliminarea din EL: "Am dubii legate de arbitraj!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 23 februarie 2017 23:59

Președintele giurgiuvenilor, Dani Coman, a comentat eliminarea Astrei din dubla cu Genk (2-3 la general) şi este de părere că echipa sa merita mai mult şi că vina nu este a unui singur jucător.

"A fost vina întregii echipe la gol, au fost meciuri la care Silviu Lung jr. ne-a adus victorii, nu îl putem învinui pe el. A fost un şut foarte bun. Toţi suntem de vină pt această eliminare, şi cei din conducere, şi antrenori, şi maseurii.

Genk nu a fost cu nimic mai bună ca noi. Am dubii legate de modul în care a fost arbitrat întregul meci. Eu sunt foarte mulţumit de jucători, poate că meritam mai mult la felul cum s-a jucat şi cum am arătat în acest sezon european" a spus Dani Coman la TV Digi Sport.

Astra a cerut penalty la un fault în careu la Junior Morais și a contestat lovitura liberă din care a înscris Pozuelo, acordată de olandezul Gözübüyük.

Coman a declarat că nu ştie încă dacă Marius Şumudică va continua la Astra şi din vară. 

"E prea devreme să vorbim de spre situaţia contractului lui Şumudică, depinde ce vom face în campionat, dacă ne vom îndeplini obiectivul de a ne califica în play-off. Apoi vom vedea ce vom face în play-off", a adăugat oficialul Astrei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
854605894625108
Silviu Apostol  •  24 Februarie 2017, 14:23

PACAT ! Au avut calificarea la indemana ! Dar sa vii acum sa spui chestii gen "tara mica , vai de noi , etc...." cand tu ratezi aproape cu poarta goala ,dovedeste o uriasa prostie !

blatistu49
blatistu49  •  24 Februarie 2017, 00:30

DNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

blatistu49
blatistu49  •  24 Februarie 2017, 00:28
Postat de iosif_vs pe 24 Februarie 2017, 00:22

sumudica arestat!!! *** ***!!!

TRUCAJ nereusit sa jucat clar la PARIURI DNA FBI ARESTARIIIIIII MAFIA PARIURILOR

Vezi toate comentariile (6)
Comentează