INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRUPE

Prima reacție a lui Nicolae Dică după tragerea la sorți din Europa League: "E o grupă echilibrată"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 august 2017 15:24

Nicolae Dică este de părere că FCSB s-a ales cu o grupă echilibrată în urma tragerii la sorți pentru grupele Europa League, unde roș-albaștrii vor juca în Grupa G împotriva Viktoriei Plzen, lui Hapoel Beer Sheva și a elvețienilor de la Lugano.

"Tragerea la sorți ne-a adus o grupă echilibrată, în care toate echipele au șanse de calificare. Sperăm să avem evoluții bune, să facem cât mai multe puncte, iar jocul nostru să fie pe placul suporterilor, pe care îi așteptăm în număr mare alături de noi.

Îi cunoaștem foarte bine pe cei de la Viktoria Plzen și îi vom studia atent atât pe cei de la Hapoel Beer-Sheva, care sunt campionii Israelului, cât și pe elvețienii de la Lugano!", a declarat Dică pentru site-ul oficial al FCSB.

  • FCSB face parte din Grupa G în  Europa League, unde va reîntâlni Viktoria Plzen (Cehia) și le va mai avea ca adversare pe Hapoel Beer Sheva (Israel) și Lugano (Elveția).

Citește și:

Prezentarea celor 3 adversari ai FCSB-ului din grupele Europa League » Confruntări în premieră pentru roș-albaștri

Gigi Becali, în al nouălea cer după tragerea la sorți: "Pregătiți-vă de primăvară!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
markksson
markksson  •  26 August 2017, 06:51

Dica e un geniu - aflam lucruri extraordinare de la el! Nu numai ca acum stim ca Hapoel este campioana Israelului, dar ne dezvaluie ca FCSB ii va studia si pe ei dar si pe Lugano! Ma bucur ca am avut inspiratia sa ii citesc interviul ...

haideusicfr
haideusicfr  •  25 August 2017, 21:29

Si va "axati"sau nu pe cupa asta.Ieri zicea Becali ca va juca cu "rezervele".Apropo ,dupa dezastrul cu Sporting care sunt titularii si care .."rezervele"?

haideusicfr
haideusicfr  •  25 August 2017, 21:15
Postat de Cristian Baltaru pe 25 August 2017, 16:39

Grupă echilibrată?Să fim serioși!F.C.F.C.S.B.(ex-Steaua)trebuie să câștige grupa asta,chiar neinvinsă!Deși nu sunt stelist,nu pot să nu observ c-au nimerit într-o grupă foarte slabă valoric.Dacă nu trec nici de ăștia,atunci mai bine s-ar desiința,ei și toate echipele de fotbal din România,la cât de mult a decăzut fotbalul de la noi(Naționala+echip ele de club).

Lasa "toate echipele" . Ce vina au ele ? Limiteaza-te la steaua.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează