INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FIORENTINA - TOTTENHAM 2-0

Prima reacţie a lui Vlad Chiricheş după eliminarea lui Tottenham din Europa League

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 februarie 2015 10:27

Fiorentina a cîştigat ieri cu 2-0 meciul de pe teren propriu cu Tottenham şi s-a calificat în optimile de finală din Europa League cu scorul general de 3-1.

Vlad Chiricheş a fost integralist pentru Tottenham, însă n-a jucat pe postul care l-a consacrat, cel de fundaş central, ci pe flancul drept. Românul a comentat eliminarea formaţiei sale şi şi-a criticat toată echipa pentru prestaţia din repriza secundă.

"Cred că toată echipa nu a reuşit cel puţin în a doua repriză să se ridice la nivelul ăsta. Ne pare rău că nu trecem mai departe şi asta e. Asta a fost să fie. Am încercat să-mi fac datoria pe postul pe care am jucat. Îmi pare rău că nu ne-am calificat", a spus Chiricheş pentru Dolce Sport.

Fundaşul în vîrstă de 25 de ani a vorbit şi despre decizia antrenorului Mauricio Pochettino care l-a folosit pe banda dreaptă.

"Nu vreau să mă gîndesc la lucrul ăsta. Cred că eu trebuie să-mi fac treaba oriunde joc. Asta e cel mai important, nu greşelile unui jucător sau altul", a mai spus Chiricheş.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
dash.berlin
dash.berlin  •  05 Martie 2015, 11:39
Postat de valiza.epo pe 27 Februarie 2015, 13:45

Cap de Cal se misca pe teren ca o gaina beata. Tot timpul ai impresia ca urmeaza sa se desfaca in bucati. Cat despre gandire in joc... sa trecem mai departe...

Tu nu stii nimic despre fotbal ... tot ce faci e sa-ti dovedesti prostia comentariu dupa comentariu ...

goghe
goghe  •  28 Februarie 2015, 14:19

Meciul a fost taraba pentru cei care nu mai au loc la Tottenham ... din pacate nici macar in al 15-lea ceas Chiriches n-a aratat nimic ...

dj_smoc
dj_smoc  •  27 Februarie 2015, 23:54

Cu sau fara chiriches, Tottenham e praf oricum...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează