INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - AUSTRIA VIENA 2-3

Prima reacție după înfrângerea Astrei! Săpunaru a explicat tot: "Am fost timorați"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2016 21:55

Cristian Săpunaru a marcat al doilea gol al Astrei împotriva Austriei Viena, dar reușita fundașului nu a fost suficientă pentru ca giurgiuvenii să obțină un punct în primul meci din grupele Europa League.

Campioana României a pierdut, scor 2-3, iar fotbalistul Astrei a oferit primele reacții la finalul partidei:

"Am intrat un pic cam timorați pentru că era primul meci în Europa League. Apoi au venit acele goluri superbe ale lor. Am încercat mult în repriza secundă, păcat că nu am reușit să scoatem un punct.

Ne vom juca șansele până la capăt, le mulțumim celor care au venit să ne susțină. Sperăm să nu mai facem pași greșiți în campionat și în grupe", a explicat fundașul la Dolce.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
fibra
fibra  •  16 Septembrie 2016, 08:57

Dupa cum ati jucat cu WHU,eram sigur ca ii bateti pe austrieci.M-am inselat grav.

capca1
capca1  •  15 Septembrie 2016, 23:28

Săpunaru: Eu voiam să joc cât mai bine , dar, al dreaq MM, nu era pe teren! Am văz't că Lovin era răgușit dar , deh, o fi rămas așa de când se ruga de arbitru , pe Giulești, să oprească meciul! În rest, da, fac otită de la curentul pe care-l fac extremele de trebuie să mă apăr cu ele, dar, nu mă las , trebuie să-l prind eu pe MM !

anne1970_ar
anne1970_ar  •  15 Septembrie 2016, 22:55

Timorati? Aiurea, au fost slabi ca toate echipele romanesti....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează